Nike Liverpool Thuistenue 2022-2023

nike liverpool thuistenue 2022-2023Hier heb je het Nike Liverpool thuistenue 2022-2023 in het rood met gele accenten. Je kunt wel zeggen dat alles op elkaar aansluit als je de afbeelding ziet. Wanneer is het moment in een week dat je een compleet tenue draagt?

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: S boy tot XXL
  • Kleuren: rood met wit
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00

Je kunt het Liverpool tenue relateren aan een speler. Ga dan voor een bedrukking die je ziet op het thuisshirt en met nummer op het broekje. Je kunt ook gek doen en je eigen naam en nummer laten zetten. Wij zijn een prijsvergelijker en hebben één aanbieder geselecteerd met de beste prijs:)! Ben jij dus een echte Liverpool fan dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de LFC kleding. Als echte Liverpool liefhebber wil je natuurlijk een kast vol kleding van de club.

Liverpool FC is magisch…Everton FC is tragisch – LFC

Je hebt het misschien al gezien maar er zijn kleine verschillen ten opzichte van vorige seizoen. De witte accenten zijn afgenomen en deels vervangen door geel. De hoofdsponsor van Liverpool is niet veranderd. Je kunt het Liverpool tenue ook splitsen en alles los bestellen. Zoek je bijvoorbeeld een tenue voor de kleintjes? Kijk dan bij het Nike Liverpool thuistenue minikit baby 2022-2023. Je kunt ook kiezen om een lange mouwen variant te kiezen. Zoek je iets kleinere maten? Voor je kind tussen de 8 en 16 jaar? Klik dan op de blauwe link: Nike Liverpool tenue thuis kids 2022-23? De prijzen variëren van €44,95 euro tot een senioren shirt voor €89,95.

Nike Liverpool Thuistenue 2022-2023

Het Liverpool tenue thuis gaan we zien tijdens de thuiswedstrijden. Via de blauwe link ga je naar Wikipedia voor meer info over: Anfield Road. Altijd een keer een bezoek willen brengen aan Anfield Road om de spelers aan te moedigen? Je kunt natuurlijk een reis boeken. New Balance heeft de kleding met luchtgaatjes ontworpen voor extra comfort en een ideale lichaamstemperatuur. Je kunt dus nog chiller trainen. Wanneer je bij onze partner kijkt via bovenstaande button dan vind je ook keepersshirts, sjaals, vlaggen en nog veel meer. We wensen je heel veel plezier met het Liverpool thuistenue 2019-2020. Mis je iets op onze site? Laat het gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Wat zijn de veranderingen vergeleken met vorig seizoen?

  1. Gele accenten zoals de logo’s in plaats van wit
  2. Strepen als een soort stippellijn over het thuisshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *