Puma Manchester City Oranje Keepersshirt 2022-23

puma manchester city oranje keepersshirt 2022-23Ga bij ons voor het Puma Manchester City oranje keepersshirt 2022-23. Je kunt deze bestellen voor jong en oud en je ontvangt deze thuis voor het nieuwe seizoen. Is de kledingsponsor je ook al opgevallen?

direct bestellen vsd

  • Scoor direct bij Unisportstore
  • Hier een blauw keepersshirt
  • Voor kinderen en senioren
  • Puma voetbalkleding

Je zit goed voor de nieuwste kleding van City. Een opvallend design welke lijkt op het Puma Manchester City uitshirt wit 2021-2022. Ga voor de kleding welke gedragen wordt door de sterren van The Citizens.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Laat het ons weten en wij gaan op jacht voor je. We zijn benieuwd wat je van onderstaande stelling vindt.

  1. City wordt weer kampioen van de Premier League

Hier de roze variant die ook kan worden bedrukt zoals een Ederson keepersshirt. Van de 3 varianten is dit toch wel een erg opvallende. Ook deze kan je bestellen via de button bovenaan.

Welke kleur shirt voor keepers vind jij het mooist? Laat het ons weten onderaan de pagina :).

Puma Manchester City Oranje Keepersshirt 2022-23

Je hebt het goed gezien. Niet Nike maar Puma staat dit seizoen op de voetbalkleding. De kleding wordt nu dus ontworpen met de Dry-cell technologie. Je kunt het shirt dragen als je een fan bent van de keeper of bijvoorbeeld een keepersshirt zoekt voor de training. Ideaal met lange mouwen ook voor de koudere trainingsdagen. Je kunt deze natuurlijk bedrukken met naam en nummer zoals jij dat wenst. Ga hier ook eens voor een compleet Puma Manchester City thuistenue 2022-2023.

  • Club: Manchester City Football Club
  • In de Premier-, Champions League en cups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *