Nike Liverpool Tenue Thuis Kids 2022-23

nike liverpool tenue thuis kids 2022-23Scoor hier direct het Nike Liverpool tenue thuis kids 2022-23. Nike heeft weer ff gek gedaan en is uitgekomen bij normale accenten. LFC heeft ook 1 Nederlander in de gelederen en wel Virgil. Deze kan je achterop laten bedrukken.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: Boys small tot XXXL
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00
  • Overzicht: Liverpool

Je kunt gaan voor een tenue met korte mouwen maar ook als Nike Liverpool thuisshirt rood 2022-2023 variant. Een groot voordeel is dat de kleding gratis wordt thuisbezorgd. Je kunt dus morgen al op de training shinen in het complete thuistenue :). Wij vergelijken de prijzen zodat u als voetballiefhebber direct naar de goedkoopste aanbieder kan gaan. Gaat LFC strijden om alle 4 de prijzen of is het team nog niet sterk genoeg?

https://gph.is/2S0h34A

Deze of voor de mini’s hebben we het Liverpool minikit. Ben je op zoek naar een Liverpool dekbedovertrek, keepersshirt of andere accessoires klik dan hierboven op artikelen. Het nieuwe Liverpool voetbalshirt is ontworpen door Nike. Vorige seizoenen was het nog NB & Warrior Sport met de gele accenten. Dit tenue bestaat naast het thuisshirt ook uit het voetbalbroekje thuis en de voetbalsokken rood met witte bovenkant. Wij vergelijken de prijzen zodat u als voetballiefhebber nooit teveel betaalt.

Nike Liverpool Tenue Thuis Kids 2022-23

Deze is net als afgelopen seizoen volledig in het rood. Nike heeft het voetbalshirt zakelijk gehouden met witte accenten in plaats van de gele accenten. Het Nike logo vinden we terug op de voetbalshort, kousen en op de linkerborst van het voetbalshirt. Een voetbalshirt bedrukken van een Nike Liverpool tenue thuis kids 2022-23 is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt kiezen uit een sterspeler van Liverpool of eigen naam en nummer.

Liverpool zonder Steven Gerrard is als een broodje shoarma zonder knoflooksaus

We hebben het thuistenue voor kinderen met een normale pasvorm. Je kunt deze bestellen in de maten Boys small tot XL senioren. Via Wikipedia link: Liverpool FC krijg je meer info over de club. We zien het tenue met de logo’s van LFC op de linkerborst en aan de rechterkant van het voetbalbroekje. Uiteraard staat Standard Chartered in het midden van het thuisshirt. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste voetbalartikelen? Volg ons dan via de Social Media kanalen.

  1. Club: Liverpool Football Club
  2. Kledingmerk: Nike
  3. Sterspeler: Salah & Virgil
  4. Kleuren: rood met wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *