Liverpool Cody Gakpo Thuisshirt 2023-2024

liverpool cody gakpo thuisshirt 2023-2024Hier een Liverpool Cody Gakpo thuisshirt 2023-2024 kopen. Deze man is voor een kleine 42.000.000 overgenomen van PSV. Het duurde slechts een aantal wedstrijden maar hij heeft nu de smaak te maken. Je kunt het voetbalshirt van deze baas hieronder bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Transfer van PSV naar LFC voor 42 mln
  • Rugnummer 18

Je kunt hierboven direct het Cody voetbalshirt bestellen. Deze is nu te verkrijgen in LFC varianten maar ook als Nike Nederlands Elftal thuisshirt oranje 2022-2023. Hij kwam over van PSV en is nu dus wekelijks te bewonderen in de Premier League. Bekijk in de voetbalshop ook deze voor kinderen of zijn Puma voetbalschoenen.

Wat vind je van de keuze van Cody? Zal hij basis blijven tot jaren hierna?

We zijn benieuwd hoe zijn carrière verder gaat verlopen. Hij is steengoed maar blijft hij spelen. Hopelijk haalt hij ook continu een hoog niveau bij het NL team. Je kunt dit shirt gemakkelijk bestellen door zijn naam te selecteren met rugnummer 28. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen naam te selecteren. Dit kan in combi met een trainingspak of zijn voetbalschoenen. Welke voetbalschoenen draagt Gakpo? Het zijn de Puma Future Ultimate FGAG blauworanje.

Liverpool Cody Gakpo Thuisshirt 2023-2024

In januari 2023 werd hij opgepikt door LFC. Daarvoor heeft hij nog geen clubs gehad dus een verstandige carrière move. De linksbuiten maakte een fantastische indruk en wie weet wat er nog gaat gebeuren. We gaan hem eerst zien in de Champions League en hij is al in de Premier League gespot. Een klasse buitenspeler die zijn kleding bij Unisportstore met de officiële bedrukking ziet hangen.

  • Te zien in de Champions League & Premier League
  • Officiële bedrukking GAKPO | Rugnummer 18
  • T-shirts en fanitems vanaf €24,95
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *