adidas Real Madrid Minikit Tenue Uit 2022-23

adidas real madrid minikit tenue uit 2022-23Wat een pracht en praal zo’n adidas Real Madrid minikit tenue uit 2022-23 voor de kleinste fans. In onze Koninklijke shop de minikit beschikbaar vanaf 0 jaar tot 8 jaar. Je ziet deze in een bijzondere kleur en deze kan worden bedrukt.

bestel nu

  • Bestel hierboven bij Unisportstore.nl
  • Kleuren grijs met zwart
  • Beschikbaar in: mini, junior en senioren maten

Zie jij, je kids ook als rondlopen in het adidas uittenue voor de kleintjes? Van top tot teen Real met een truitje, broekje en sokjes. Gemaakt van 100% polyester en dus lekker op de huid. De opvallende kleur hoort echt bij een adidas Real Madrid uittenue 2022-2023. Unisportstore is de enige die ook de kousen bij het uittenue in de shop heeft. Wat is een voordeel van een tenue voor jonge kids? Ten eerste de prijs is een groot voordeel en je hebt direct een cadeau te pakken.

Next Prev
Minikit voor fans vanaf 3 maanden tot 6 jaar
Normale pasvorm en 100% polyester
Bestaande uit het uitshirt, broekje en sokjes
Next Prev

De clubs Real Madrid Club de Fútbol natuurlijk samen met Barcelona de grootste uit de La Liga. We moeten natuurlijk Atletico Madrid niet vergeten maar die hebben dan wat toernooiwinsten nodig. Het Real Madrid mini kit gaan we niet zien in Estadio Santiago Bernabéu. Een tenue speciaal voor de uitwedstrijden van “De Koninklijke” voor een top prijs. Zie je, je kind toch liever in het wit? Klik dan op het adidas Real Madrid wit baby tenue minikit 2022-23.

adidas Real Madrid Minikit Tenue Uit 2022-23


Het mooie aan het tenue voor de kleintjes is dus te prijs maar ook een bedrukking van badges en naam/nummer. In het midden uiteraard de hoofdsponsor “Emirates Fly Better”. Het complete Real Madrid mini tenue 2022/23 wordt afmaakt door de unieke accenten. Wil je een aantal items liever los? Klik dan door naar het adidas Real Madrid uitshirt 2019-2020, voetbalshort of adidas Real Madrid uitkousen blauw 2021-2022. Koop ook trainingskleding, shirts, sjaals en vlaggen van Real Madrid FC.

  • Real Madrid CF
  • Bijnaam: De Koninklijke
  • Stadion: Estadio Santiago Bernabéu
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *