adidas Real Madrid Wit Baby Tenue Minikit 2022-23

adidas real madrid wit baby tenue minikit 2022-23Scoor hier een adidas Real Madrid wit baby tenue minikit 2022-23 voor kids van 3 maanden tot 8 jaar. Je moet dan denken aan maten vanaf 68 cm tot 116 cm. Een uit-variant heb je in het blauw beschikbaar.

direct bestellen vsd

  • Bestel direct bij Unisportstore.nl
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Maten: 68 – 116 cm
  • adidas voetbalkleding

adidas heeft het Real Madrid minikit tenue 2022/23 voor mini’s ontworpen. Uiteraard verschilt het mini tenue niet met de volwassen maten. De kleinste Real Madrid thuis tenues zijn vanaf 3-6 maanden en de grootste tot zeven jaar. Je kunt deze ook al met een speler laten bedrukken. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen naam en rugnummer te bedrukken. Wij hebben Unisportstore.nl als goedkoopste aanbieder geselecteerd. via de link adidas Real Madrid minikit tenue uit 2022-23 heb je een blauwe.

Een minikit is te bestellen voor baby’s vanaf 3 maanden tot 8 jaar. Deze worden geleverd zonder sokken.

Een tenue is natuurlijk geweldig om te geven als cadeau voor hem en haar voetbal. Zo is deze gemaakt van 100% polyester en heeft deze een normale pasvorm. Het betreft dan ook een officieel adidas tenue. Verder is deze Clima-cool ontworpen voor een fris gevoel. Vocht en zweet wordt door de mesh-panelen naar de buitenste lagen bedreven. Je kunt nu de kleinste voetballiefhebber in zijn of haar favoriete tenue zien lopen.

adidas Real Madrid Wit Baby Tenue Minikit 2022-23

Steeds meer jonge kinderen zien we tegenwoordig in de verschillende voetbaltenues. Het voordeel van een Real Madrid minikit is dat de prijzen stukken lager liggen dan de senioren tenues. Een mini kit heeft een ideale pasvorm en heeft dezelfde kleuren en accenten als het thuistenue voor senioren. Heb je nog vragen of opmerkingen laat het ons dan weten! Wens je meer informatie over Real Madrid CF mail naar info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Club: de Koninklijke
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Clubkleuren: wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *