adidas Flamengo Thuisshirt 2022-2023

adidas flamengo thuisshirt 2022-2023In het rood met zwart het unieke adidas Flamengo thuisshirt 2022-2023. Het shirt is voor degene die Brazilië voetbal een warm hart toedraagt. Bekijk in onze voetbalshop ook eens het de andere kleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €54.95
  • Beschikbaar in: kids tot XXL
  • Helden: Romario en Ronaldinho

Deze is een unieke in onze voetbalshop. Een prachtig rood met zwarte voetbalshirt zal gedragen worden in de Braziliaanse competitie. Je hoeft ook niet meer te vergelijken want dat hebben wij voor je gedaan. Helaas is het Flamengo voetbalshirt 2022/23 maar beperkt beschikbaar. Je kunt bij ons ook terecht voor t-shirts en voetbaltenues van de club. Kies hier ook het adidas Flamengo icon voetbalshirt 2023-2024.

Flamengo Rio de Janeiro gaat kampioen worden van de Campeonato Brasileiro Série A

Het shirt voor de thuiswedstrijden is een ontwerp van adidas. Een prachtig strakke met een normale pasvorm zien we niet vaak op televisie. adidas wil zeggen een clima-cool voetbalshirt. adidas voetbalkleding zit dus altijd comfortabel en voelt ten alle tijden fris aan. Het logo van CR Flamengo staat op de linkerborst en het adidas logo op de linker. Een geweldige club uit Rio de Janeiro heeft de grootste supportersscharen van Brazilië. De prachtige club actief in de campeonato brasileiro série a zorgt voor veel opschudding als ze tegen clubs uit Rio spelen zoals Vasco da Gama en Botafogo.

adidas Flamengo Thuisshirt 2022-2023

Het Flamengo voetbalshirt bedrukken? Het is natuurlijk mogelijk om deze te bedrukken met sterspelers als David Luiz of Gabriel Barbosa. Uiteraard kan je ook kiezen om de helden van vroeger achterop te laten bedrukken. Je kunt denken aan Romario. Romario is na zijn Barcelona en PSV tijd bij deze club terecht gekomen. Het aparte aan het verhaal is dat hij drie maal voor CR Flamengo uitkwam maar later voor de rivaal Vasco ging spelen. Vind jij Braziliaans voetbal ook zo geweldig bestel dan dit shirt vandaag nog. Zie ook het oude Flamengo uitshirt 2017-2018.

  • Zie hieronder een filmpje van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *