Flamengo Uitshirt 2017-2018

flamengo uitshirt 2017-2018Het Flamengo uitshirt 2017-2018 is weer uit en nu te verkrijgen in onze geheel vernieuwde fanshop. Deze is ook onder de Nederlanders populair en dus ook het thuisshirt is erg in trek.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren wit met zwart
  • Beschikbaar in: S tot XXL
  • Flamengo helden: Romario en Ronaldinho
  • Overige voetbalshirts

De voetbalclub uit Rio de Janeiro is een van de meest populaire clubs uit Brazilië en heeft daardoor een van de grootste fan base uit het land. Breng rustig een bezoek aan onze Flamengo shop Brazilië voetbal. Je vindt hier een tal van kleding maar straks ook trainingspakken. We krijgen laten nog veel meer kleding zoals icon shirts. Ga ook eens langs het adidas Flamengo thuisshirt 2022-2023.

Het Flamengo uitshirt 2017-2018 is uitgekomen met een witte basis en heeft iets weg van het FC Bayern Munchen uitshirt 2017-2018. De clubkleuren zijn vooral rood en deze zijn dus ook terug te zien in het nieuwe uitshirt. het Flamengo uittenue is terug te zien in de Campeonato Brasileiro série a tijdens de uitwedstrijden. Zoals te zien staan er op de voorkant van het Flamengo shirt 2018 de strepen zwart, donkerrood en rood. Daarnaast wordt de witte basis van het shirt afgewisseld door grijze strepen. Op de borst staat het logo van Flamengo en natuurlijk ook het adidas logo in het rood. Doordat adidas het tenue heeft ontwikkeld, zijn de bekende strepen van het Duitse merk op de schouders te zien.

Flamengo Uitshirt 2017-2018

Wanneer de club het opneemt tegen andere clubs uit de stad zoals Vasco da Gama en Botafogo staat er altijd immense druk op de wedstrijd. Dit zien we natuurlijk ook veel terug in de Premier League zoals bij Manchester City en Manchester United bijvoorbeeld. Wanneer je een fan bent van deze geweldige club of wanneer je gewoonweg het voetbalshirt erg mooi vindt, kun je hier doorklikken. Maak je tenue dus compleet met het nieuwe voetbalshirt. Het uitshirt is voorzien van de Climacool techniek. Je lichaam blijft tijdens het sporten op de juiste temperatuur. Maak dus vandaag nog je Braziliaanse voetbalkleding compleet met het nieuwe Flamengo uitshirt 2017-2018.

  • Flamengo Shop
  • Uittenues
  • adidas
  • Climacool techniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *