Voetbalreis Arsenal

voetbalreis arsenalEen trip naar het Emirates stadium in de vorm van een voetbalreis Arsenal of Arsenal tickets. Bekijk bijvoorbeeld de goedkope voetbalreizen van het jaar in het overzicht goedkope voetbalreizen. Je vindt vast een trip die bij je past.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €129
  • Tickets, hotel en vervoer
  • Stadion: Emirates Stadium

Een voetbalreis Arsenal is populair door het prachtige stadion van Arsenal FC. The Gunners hadden vroeger als thuisbasis Highbury maar sinds 2006 maken ze gebruik van het Emirates Stadium. In de top 10 voetbalreizen vinden we een voetbalreis Arsenal terug op plek 4. Voetbalreizen Arsenal staan daarmee het hoogste aangeschreven van de clubs uit de Barclays Premier League. In de top 10 voetbalreizen wordt Arsenal op de voet gevolgd door een reis naar Chelsea. Een prachtige ervaring om welke trainer dan ook en de helden aan het werk te zien. In de tabel hieronder vergelijken we de prijzen van de vanaf prijzen van de voetbalreizen Arsenal.

arsenal shop

Voetbalreis Arsenal

Een goedkope voetbalreis Arsenal is een voetbal experience om je onvergetelijke dagen te bezorgen. Naast de prachtige voetbalwedstrijden in het Emirates Stadium met onder andere Arsenal – Chelsea, Arsenal – Manchester United, Arsenal – Manchester City en Arsenal – Liverpool. Liever een goedkope voetbalreis dan kan je beter een subtopper als tegenstander uitzoeken. Een trip bestaat uit een all inclusive reis met officiële wedstrijdtickets, hotel en de reis naar Londen. Een suggestie om je te mengen tussen het publiek is een voetbalshirt.

Tickets Arsenal zijn tevens los te verkrijgen. Een veelgestelde vraag is: kan ik een Arsenal wedstrijd bezoeken? Jazeker en je kunt zelfs kiezen om een voetbalreis Arsenal met eigen vervoer te doen, ferry of met het vliegtuig. Eigen vervoer is natuurlijk goedkoper omdat je alleen voor de tickets en overnachting betaalt. Voetbalreizen.com heeft al tickets en een overnachting voor een bedrag van €179,00. De standaard tickets zijn de Club Level korte zijde tickets maar dan wel naast elkaar. Uiteraard kunnen ook andere tickets worden besteld tegen een meerprijs.

Arsenal Voetbalreizen

De Arsenal voetbalreizen kunnen dus behoorlijk variëren qua prijs. Forzavoetbalreizen is over het algemeen goedkoper dan de andere aanbieders. Het betreft in beide gevallen een goedkope voetbalreis Arsenal van 2 dagen. Een ander groot voordeel is dat de voetbalreizen zijn de personaliseren met unieke zitplaatsen en 5 sterren hotels. Je kunt een voetbalreis Arsenal natuurlijk verlengen met een aantal dagen. Je hebt overigens met de Arsenal voetbalreizen tijd genoeg om een stukje Londen te bekijken. Wij vergelijk de voetbalreis prijzen dus bekijk in de tabel hierboven waar je goedkoop uit bent.

Wedstrijd Arsenal Bijwonen

Liever een wedstrijd Arsenal bijwonen? 21 januari is het Arsenal FC Burnley FC. We komen laten nog met het complete programma van de club. We wensen je heel veel plezier met een goedkope voetbalreis Arsenal en het onderwerp Wedstrijd Arsenal bijwonen 2024.

Arsenal Programma

Het Arsenal programma is zoals gewoonlijk weer bekend gemaakt. Hierboven hebben we de populaire wedstrijden bekend gemaakt maar nu het Arsenal programma. 13 augustus speelt Arsenal haar eerste wedstrijd en wel Arsenal Liverpool. 24 september is het de beurt aan Arsenal Chelsea. Een prachtige Premier League wedstrijd natuurlijk. 5 november komt Tottenham Hotspur langs en is direct een duurdere wedstrijd. Zo zie je maar hoe zo’n programma eruit kan komen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *