Voetbalreis Arsenal

voetbalreis arsenalEen trip naar het Emirtes stadium in de vorm van een voetbalreis Arsenal of Arsenal tickets. Bekijk bijvoorbeeld de goedkope voetbalreizen van 2018 in het overzicht goedkope voetbalreizen. Je vindt vast een trip die bij je past.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €129
  • Tickets, hotel en vervoer
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Gratis fotoboek

Een voetbalreis Arsenal is populair door het prachtige stadion van Arsenal FC. The Gunners hadden vroeger als thuisbasis Highbury maar sinds 2006 maken ze gebruik van het Emirates Stadium. In de top 10 voetbalreizen vinden we een voetbalreis Arsenal terug op plek 4. Voetbalreizen Arsenal staan daarmee het hoogste aangeschreven van de clubs uit de Barclays Premier League. In de top 10 voetbalreizen wordt Arsenal op de voet gevolgd door een reis naar Chelsea. Een prachtige ervaring om welke trainer dan ook en de helden aan het werk te zien. In de tabel hieronder vergelijken we de prijzen van de vanaf prijzen van de voetbalreizen Arsenal.

arsenal shop

Voetbalreis Arsenal

Een goedkope voetbalreis Arsenal is een voetbal experience om je onvergetelijke dagen te bezorgen. Naast de prachtige voetbalwedstrijden in het Emirates Stadium met onder andere Arsenal – Chelsea, Arsenal – Manchester United, Arsenal – Manchester City en Arsenal – Liverpool. Liever een goedkope voetbalreis dan kan je beter een subtopper als tegenstander uitzoeken. Een voetbalreis Arsenal bestaat uit een all inclusive reis met officiële wedstrijdtickets, hotel en de reis naar Londen. Een suggestie om je te mengen tussen het publiek is een voetbalshirt.

arsenal thuisshirts 2018-19

Tickets Arsenal 2018 zijn tevens los te verkrijgen. Een veelgestelde vraag is: kan ik een Arsenal wedstrijd bezoeken? Jazeker en je kunt zelfs kiezen om een voetbalreis Arsenal met eigen vervoer te doen, ferry of met het vliegtuig. Eigen vervoer is natuurlijk goedkoper omdat je alleen voor de tickets Arsenal 2018 en overnachting betaalt. Voetbalreizen.com heeft al tickets en een overnachting voor een bedrag van €179,00. De standaard tickets Arsenal zijn de Club Level korte zijde tickets maar dan wel naast elkaar. Uiteraard kunnen ook andere tickets Arsenal 2018 worden besteld tegen een meerprijs.

Arsenal Voetbalreizen

De Arsenal voetbalreizen kunnen dus behoorlijk variëren qua prijs. Forzavoetbalreizen is over het algemeen goedkoper dan de andere aanbieders. Het betreft in beide gevallen een goedkope voetbalreis Arsenal van 2 dagen. Een ander groot voordeel is dat de Arsenal voetbalreizen zijn de personaliseren met unieke zitplaatsen en 5 sterren hotels. Je kunt een voetbalreis Arsenal natuurlijk verlengen met een aantal dagen. Je hebt overigens met de Arsenal voetbalreizen tijd genoeg om een stukje Londen te bekijken. Wij vergelijk de voetbalreis prijzen dus bekijk in de tabel hierboven waar je goedkoop uit bent.

Voetbalreizen Arsenal 2018/2019

Informatie over voetbalreizen Arsenal 2018/2019 volgen in de loop van het seizoen. De topderby is sowieso bijzonder om bij te wonen tegen Tottenham Hotspur. Kies voor de Arsenal voetbalreizen en praat nog jaren over de geweldige ervaring.

Wedstrijd Arsenal Bijwonen 2017

Liever een wedstrijd Arsenal bijwonen? 21 januari 2017 is het Arsenal FC Burnley FC. 31 januari 2017 is het Arsenal Watford en tevens een goedkope voetbalreis Arsenal. Arsenal Hull City staat 11 februari 2017 gepland. De laatste wedstrijd die te boeken is vooralsnog is Arsenal Leicester City. We wensen je heel veel plezier met een goedkope voetbalreis Arsenal en het onderwerp Wedstrijd Arsenal bijwonen 2017.

Arsenal Programma 2016

Het Arsenal programma is zoals gewoonlijk weer bekend gemaakt. Hierboven hebben we de populaire wedstrijden bekend gemaakt maar nu het Arsenal programma. 13 augustus 2016 speelt Arsenal haar eerste wedstrijd en wel Arsenal Liverpool. 10 september 2016 staat Arsenal FC Southampton FC op het programma. 24 september 2016 is het de beurt aan Arsenal Chelsea. Een prachtige Premier League wedstrijd natuurlijk. 15 oktober 2016 is het Arsenal Swansea City. Wil je een promoverende club zien ga dan op 22 oktober 2016 naar Arsenal Middlesbrough. 5 november 2016 komt Tottenham Hotspur langs en is direct een duurdere wedstrijd. 26 november is het Arsenal Bournemouth. Op 10 december hebben we Arsenal Stoke City. Achtereenvolgens 26-12-2016 Arsenal West Bromwich Albion FC en 31-12-2016 Arsenal Crystal Palace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *