Goedkope Voetbalreizen

voetbaltravelHier hebben we goedkope voetbalreizen bestaande uit een vlucht, officiële tickets en overnachting(en). Aanbiedingen en acties vindt u in de categorie voetbalreizen Engeland met de ferry.

direct bestellen vsd

 • Prijs vanaf 39,- per ticket
 • Goedkope all in reizen
 • Kaarten, hotel en vervoer

Een voetbalreis van de maand kan je hieronder direct boeken. De top 10 voetbalreizen geeft je een overzicht van de populairste trips. Let goed op of het een voetbaltrip inclusief wedstrijdtickets, vlucht en overnachting betreft. In het overzicht splitsen wij de goedkope voetbalreizen in vlucht, ferry, auto en losse wedstrijdtickets. Je kunt dus zelf eenvoudig de goedkoopste voetbalreis selecteren.

Goedkope voetbalreizen met als goedkoopste de Italië voetbalreizen. Je kunt denken aan AC Milan voetbalreizen en Juventus voetbalreizen. Voetbalreizen vergelijking doen we op basis van de betrouwbaarste aanbieders. Betrouwbare aanbieders met een wedstrijdgarantie en een thuiswinkel waarborg. Een relatief goedkope voetbalreis is een Bundesliga voetbalreis. De prijs is samengesteld op basis van eigen vervoer maar wel met overnachting en officiële voetbaltickets.

Goedkope Voetbalreizen

Een voetbalreis Schotland laten we buiten beschouwing want die zijn niet bepaald goedkoop. Uiteraard wel een prachtige ervaring tussen de supporters op bijvoorbeeld Celtic Park. Voetbalreizen die we ook buiten beschouwing laten zijn de voetbalreizen Turkije met een minimaal bedrag van €443,00 per persoon. De goedkope voetbalreizen worden allemaal geselecteerd op basis van 1 persoon maar bij onze aanbieders is op basis van een 2 persoonsbezetting. De onderstaande verdeling zal plaatsvinden op basis van voetbalreizen met vliegtuig, auto, ferry en alleen voetbaltickets.

De goedkoopste voetbalreizen auto of eigen vervoer worden geleverd met wedstrijd kaarten en natuurlijk een overnachting. De goedkoopste voetbalreizen auto in de buurt zijn naar Paris Saint Germain en Schalke 04. Wens je liever de zon op te zoeken dan kan je denken aan een voetbalreis FC Barcelona of een voetbalreis Sporting Lissabon. Wij hebben in ieder geval een overzicht gemaakt van de prijzen laag naar hoog. Uiteraard zijn alle voetbalreizen te boeken met eigen vervoer maar dit zijn de goedkoopste voetbalreizen online.

Voetbalweekenden Inclusief Vlucht

De onderstaande voetbalreizen bestaan uit goedkope voetbalreizen inclusief vlucht. Je bent dus totaal voorzien van alle gemakken en tevens krijg je bij de aanbieder Forza ook nog eens een gratis fotoboek. We beginnen met de goedkoopst en gaan steeds een stap duurder. Let op de genoemde prijzen zijn de vanaf prijzen en alleen op basis van beschikbaarheid.

Ferry Engeland Voetbalreis

Een ferry Engeland voetbalreis is niet voor iedereen weggelegd. Toch is het een heerlijke ervaring en duurt over het algemeen tussen de 3 en 4 dagen. Zeeziek? Dezelfde voetbalreizen zijn ook de boeken met vlucht. Ferry Engeland voetbalreis met de bekendste club Newcastle United. Newcastle United is inmiddels ook in Nederland geweldig populair door een tal van Nederlanders die daar spelen. De prijzen van een voetbalreis Newcastle United zijn niet de goedkoopste. Bekijk hieronder naar de goedkope voetbalreizen met de Ferry. Met de boot naar Engeland? Je kunt natuurlijk met de bekende DFDS Seaways gaan maar wij hebben online een goedkope oplossing gevonden. Een overtocht Engeland kun je dus beter organiseren met de goedkopere oplossing Stenaline. Hieronder een aantal voorbeelden van een ferry Engeland voetbalreis en boek deze al vanaf €139,00.

Goedkope Voetbaltickets

Goedkope voetbaltickets zijn voor voetbalreizen zonder verblijf en vervoer. Het betreft hier alleen officiële wedstrijdtickets. Wij hebben een selectie gemaakt van de goedkoopste voetbaltickets die we online konden verzamelen. Ideaal als je bijvoorbeeld een vakantie hebt geboekt naar Barcelona dan hoef je alleen nog de goedkope voetbaltickets te bestellen om je trip naar Barcelona compleet te maken.

 1. Een voetbalreis Inter Milan mag worden bestempeld als goedkoopste voetbalreis. Voor en bedrag van €249,00 per persoon kan je een wedstrijd bijwonen in het San Siro stadion. Bekijk hierboven de mogelijkheden voor een compleet verzorgde voetbalreis Inter Milan.
 2. Een voetbalreis AC Milan is net als een voetbalreis Inter Milan gewaardeerd op een bedrag van €249,00. Uiteraard niet echt gek aangezien beide clubs in het San Siro spelen en dus van dezelfde vlucht, overnachting en tickets gebruik kan worden gemaakt. Bestel snel voor €249,00.
 3. Een voetbalreis Fulham wil zeggen een bezoek aan het kleine en sfeervolle Craven Cottage. De club is inmiddels afgezakt naar de tweede divisie ook wel Championship. Het zal nu met een kleine begroting moeilijk gaan worden om weer aanwezig te zijn in de Premier League. De prachtige club uit Londen is een goedkope voetbaltrip oplossing voor een prachtige voetbalreis. Een voetbalreis Fulham boek je al voor een bedrag van €359,00 per persoon.
 4. Een voetbalreis QPR ook wel Queens Park Rangers is een voetbalreis naar het kleine maar sfeervolle Loftus Road Stadium. QPR is inmiddels afgezakt naar de Championship maar de club uit Londen trekt nog wekelijks duizenden supporters. De oude club opgericht in 1882 staat nu onder leiding van de Nederlander Jimmy Floyd Hasselbaink. Een prachtige kleine club die we graag terug zien in de Premier League. Een voetbalreis QPR kan geboekt worden in combinatie met een Ferry trip of in combinatie met vlucht vanaf €249,00.

Populaire weekendtrips naar voetbal

 • Voetbalreis Barcelona boeken? Bekijk een uitgebreid overzicht op voetbalreis Barcelona. Kies je voor goedkope voetbalreizen dan worden het waarschijnlijk wedstrijden tegen de laagvliegers. Wil je naar Barcelona – Real Madrid dan ben je juist weer rond de €1000,00 kwijt. Geniet van de beste voetballers ter wereld in het prachtige stadion Camp Nou.
 • Een voetbalreis Leicester City is een ervaring door de uitstekende resultaten van dit seizoen. De wedstrijden worden gespeeld in het prachtige King Power Stadium. Coach Claudio Ranieri heeft een geweldige team neergezet. Een voetbalreis Leicester City in de prachtige plaats Leicester met als bijnaam The Foxes.
 • Een voetbalreis Everton wederom in de categorie voetbalreizen Engeland. Een grotere club en stadion dan bijvoorbeeld bij een voetbalreis Leicester City. Everton FC kan meer dan 30.000 supporters kwijt in het Goodison Park. De club draait al jaren mee in de middenmoot maar is toch al 9x Engels kampioen geworden. Een prachtig stadion met trouwe supporters uit de stad Liverpool. Een voetbalreis Everton is tevens een bezoek aan het stadion waar het allemaal is begonnen voor Wayne Rooney. Rooney is opgeleid om vervolgens te worden verkocht aan Manchester United.
 • Een voetbalreis FC Porto naar het prachtige stadion Estádio do Dragão. De club uit Portugal met een bijzonder verleden en te vinden in de prachtige stad Porto. Een voetbalreis FC Porto valt onder goedkope voetbalreizen omdat vliegtickets Porto vaak al rond de €150 euro kosten. Een complete voetbalreis inclusief vlucht, tickets en overnachtingen valt daarom in een goedkoop segment. De grote club uit de Liga NOS is vaak kampioen van Portugal geworden en heeft zelfs onder Mourinho de Champions League gewonnen. Een prachtige ervaring in een mooi en warm land.
 • Een voetbalreis Manchester United naar het stadion zoals de zien op de eerste afbeelding. Old Trafford kent glorietijden met Sir Alex maar is nu in de problemen geraakt onder Louis van Gaal. Jonge sterren zijn gekocht maar het team wil nog niet draaien. We hopen en verwachten natuurlijk veel van een speler als Memphis Depay. Geniet van een volledig verzorgde reis in Manchester en je zult een geweldige dag beleven. Bekijk het totaaloverzicht via voetbalreis Manchester United. Voetbalreizen Engeland kan ook worden geboekt met de ferry. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Voetbalreizen Vergelijken

Voetbalreizen vergelijken doen we via de losse voetbalreizen. Klik je bijvoorbeeld op een Barcelona voetbalreis dan staan daar de betrouwbare aanbieder met uiteraard de prijzen. Je kunt zelf beslissen waar je een voetbalreis wenst te boeken. Voetbalreizen vergelijken zoals hierboven is op basis van een zoektocht op het internet. We willen jullie zo weinig mogelijk laten betalen voor een onvergetelijke ervaring. Alvast heel veel plezier met de prachtige voetbalreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *