Voetbalreis Schalke 04

Een voetbalreis Schalke 04 en tickets schalke 04 bij Voetbalshirtsdirect in het overzicht voetbalreizen Duitsland. Schalke 04 komt ook voor in het overzicht goedkope voetbalreizen maar ook in de top 10 voetbalreizen.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69 ticket
  • All in: hotel, tickets en vervoer
  • Stadion: Veltins-Arena
  • Competitie: 1. Bundesliga

Voetbalreis Schalke 04 boeken? Je brengt vanzelfsprekend een bezoek aan de Veltins-Arena. De prachtige club met Embolo in de spits is een goedkope voetbalreis. Voetbalreizen Duitsland zijn al te boeken vanaf €99,00 euro. Je kunt dus een geweldige wedstrijd bijwonen voor een nog beter prijs. Bekijk ook eens de Spanje of Engeland voetbalreizen.

Voetbalreis schalke 04

Een voetbalreis Schalke 04 wil zeggen een bezoek aan Gelsenkirchen. Een groot voordeel van voetbalreizen Duitsland is dat de clubs goed zijn aan te rijden. Schalke 04 ligt bijvoorbeeld net over de grens bij Enschede. We hebben natuurlijk al verteld dat een voetbalreis Schalke 04 voor €99,00 is te boeken voor alleen de officiële wedstrijdtickets. Wil je er een weekend weg van maken dan kan je ook een overnachting bij de voetbalreis bijboeken. Boek vandaag nog een weekend weg en geniet met familie of vrienden van een weekend om niet te vergeten. Vergelijk hieronder de prijzen.

Tickets Schalke 04

Tickets Schalke 04 zijn te verkrijgen per persoon. De Bundesliga tickets kosten voor alle voetbalreizen rond de 99 euro. Uiteraard zijn de tickets Schalke 04 inclusief wedstrijdgarantie. Je kunt bij onze aanbieders Forzavoetbalreizen voor een meerprijs van €10,00 plaatsnemen op de lange zijde. De Veltins-Arena is een prachtig stadion en zie je op bovenstaande afbeelding. Wil je in stijl naar voetbalreis Schalke 04 meemaken bij dan eens in onze Schalke 04 shop een Schalke 04 thuisshirt 2017-2018. De Veltins-Arena zal prachtig blauw kleuren tijdens de thuiswedstrijden. Een wedstrijd Schalke 04 bezoeken kan dus gemakkelijk worden geregeld. Bekijk de mogelijkheden bij voor een voetbalreizen of Schalke 04 voetbaltickets hieronder.

Kaarten Schalke 04

Kaarten Schalke 04 is in principe het enige wat je nodig hebt voor een bezoek aan Gelsenkirchen. In bijna alle gevallen in Nederland is het maar een paar uur rijden voordat je bij Schalke 04 aankomt. Schalke 04 tickets variëren niet erg qua prijs dus bekijk bij welke aanbieder je het liefst boekt. We wensen je nogmaals heel veel plezier en via onze sociale kanalen kan je op de hoogte blijven van de nieuwste voetbalkleding en voetbaltrips.

  • FC Schalke 04 voetbalreizen
  • Bezoek Gelsenkirchen
  • Stadion: Veltins Arena
  • Inclusief tickets, hotel en vervoer
  • Losse tickets en wedstrijdkaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *