Voetbalreis Liverpool 2019

voetbalreis liverpoolIn Nederland maar ook zeker onder toeristen is een voetbalreis Liverpool 2019 geweldig populair. Waar en wanneer is het handig om Liverpool voetbalreizen te boeken? Bij voetbalreizen.com zijn de reizen goedkoper in de koudere maanden. Heerlijk om met de ferry een weekend weg te gaan richting de top wedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf 139,00 tickets
  • Wedstrijdkaarten, hotel en vervoer
  • Gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar

Het prachtige voetbal van de The Reds en het aanstellen van Jürgen Klopp zorgen voor meer interesse in de een dergelijke voetbalreis. Boek je het liever zelf? Bekijk dan de Liverpool tickets en wedstrijdkaartjes en je kunt de trip zelf compleet maken! Een weekendtrip kan dus worden geboekt bij de aangemelde aanbieders. Voetbalreizen en Voetbaltravel kennen we allemaal wel van de reclames. Bij Voetbalshirtsdirect vergelijken wij voetbalreizen zodat jij goedkoop naar de Liverpool wedstrijden kunt afreizen. Hieronder bijvoorbeeld de verschillen voor de wedstrijden van Liverpool FC om een inzicht te geven van een compleet voetbalseizoen.

Je kiest bij de aanbieder bijvoorbeeld een 2 daagse vliegreis. De basis voor een voetbalreis naar Liverpool in combinatie met kaarten en een hotelovernachting. Het betreft in alle gevallen officiële Liverpool FC wedstrijdtickets naast elkaar. In veel gevallen is het ook mogelijk om een vlucht of verblijf te verlengen zodat je bijvoorbeeld nog een tour kunt doen door het Anfield Road stadion. Bij alle partners is de overnachting centraal gelegen in Liveprool! In het informatieboekje wordt duidelijk aangegeven hoe je bij het Anfield Road moet komen. Een groot ander voordeel van Forzavoetbalreizen is niet alleen de prijs maar na afloop krijg je ook nog een gratis fotoboek!

voetbalreizen liverpool

Voetbalreis Liverpool 2019

Voetbalreizen Liverpool geven een unieke ervaring aan de voetballiefhebber die niet te vergeten is. Liverpool FC uiteraard bekend van “You never walk alone”. Dit moet toch een keer worden beleefd in het stadion. The Reds met het opvallende Liverpool shirt heeft als rivaal Everton. Een populaire wedstrijd is dan ook Liverpool – Everton. Drie andere populaire en veel geboekte wedstrijden zijn:

  1. Liverpool – Manchester United
  2. Liverpool – Chelsea
  3.  LFC – Arsenal

Een hele ervaring om tussen de Engelse fans van Liverpool FC te zitten. Geniet nu dus van een geweldig georganiseerde voetbalarrangement inclusief Liverpool tickets en alles erop en eraan. Voetbaltravel wordt steeds populairder en krijgen ook steeds meer vragen over een voetbalreis Liverpool 2019. Kies hier ook gelijk het Nike Liverpool Lebron James voetbalshirt zwart.

Wat houden complete voetbalreizen naar Anfield Road, Liverpool in?? 1. wedstrijdkaarten 2. vlucht of ferry 3. hotelovernachting (standaard 3 sterren)

Voetbalreizen LFC Vergelijken

Voetbalreizen vergelijken doen we door het hele internet af te struinen. Online voetbalreizen vergelijken is meer dan alleen  de prijs maar ook wat de klant zegt. Wij hebben de ervaringen meegenomen en kiezen daarom alleen voor de beste beoordeelde aanbieders. In de categorie voetbalreizen Engeland is een voetbalreis Liverpool 2019 misschien wel het populairst. Alvast heel veel plezier en hopen op een ervaring om nooit te vergeten! Het liefst met een paar goals erbij;) Nog niet echt een idee bekijk dan een de top 10 voetbalreizen. Bekijk hieronder in het Youtube filmpje nog een kleine sfeerimpressie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *