Fiorentina 3e Shirt 2017-2018

fiorentina 3e shirt 2017-2018Het Fiorentina 3e shirt 2017-2018 zal te zien zijn in de bekerwedstrijden. Bekijk ook het Fiorentina thuisshirt en het uitshirt in de store. Wat vind je van het bekershirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junior, senior en kids
  • Kleur: rood
  • Stadion: Artemio Franchi

Deze zal te zien zijn in de Europa League. ACF Fiorentina is weer te zien in de Serie A. In andere gevallen zien we het voetbalshirt ook in de Italiaanse beker. Het seizoen 2014-2015 kwam de club uit Florence nog ver in de Europa League, we verwachten het aankomend seizoen ook. Hier ook het Fiorentina shirt uit wit 2017-2018.

Een voetbalreis naar club boeken? Bekijk de mogelijkheden via de blauwe link. Wanneer het Fiorentina voetbalshirt 2017/18 op de markt komt vergelijken wij de prijzen van de aanbieders dus het scheelt weer prijs vergelijken voor jou. Zoek je een specifiek product maar bieden wij deze niet aan laat het ons gerust weten!

Fiorentina 3e Shirt 2017-2018

Deze is een nieuw en prachtig ontwerp van Le Coq. Het is het eerste voetbalshirt dat Le Coq onder handen heeft genomen. We kijken alvast vooruit wanneer het Fiorentina Europa shirt zal worden gedragen aankomend seizoen. Een voetbalshirt bedrukken? Je kunt natuurlijk een speler met nummer of eigen ontwerp creëren achterop het Europese voetbalshirt. Uiteraard heeft ook het 3de shirt een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester.

Het merendeel is navy blauw / rood maar op de uiteinden vind je witte en zwarte accenten. Het Le Coq voetbalshirt is ontworpen met een Le Coq technologie voor een fris en droog gevoel. Als eerste het ACF voetbalshirt op de training? Volg ons via de diverse Social Media kanalen. Je kunt dan zien wanneer de nieuwste voetbalshirt online komen en je kunt gemakkelijk de voetbalshirts bestellen omdat wij de prijzen en aanbieders op een rij zetten.

  • Club: ACF Fiorentina
  • Clubkleur: paars
  • Kledingmerk: Le Coq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *