Fiorentina Shirt Uit Wit 2017-2018

fiorentina shirt uit wit 2017-2018Het Fiorentina shirt uit wit 2017-2018 zal te zien zijn buiten het Artemio Franchi. Dit is een wat ouder voetbalshirt maar dat zie je ook wel aan de prijs. Ontworpen van 100% polyester heeft deze een perfecte pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junioren, senior en kids
  • Stadion: Artemio Franchi

Dit is een bijzondere mooi versie en topproduct binnen het volledige thuistenue. Een Le Coq voetbalshirt heeft overigens iets weg van zowel het thuisshirt en Europese voetbalshirt. Bekijk ook eens een voetbalreis naar deze geweldige club. Andere voetbalshirts in de Fiorentina shirt shop zijn bijvoorbeeld het Le Coq Fiorentina thuisshirt paars 2020-21.

Het voetbalshirt van de club is over het algemeen wit van kleur. Aan de zijkant van het voetbalshirt vind je paarse accenten. Deze heeft als kledingmerk Le Coq. Afgelopen seizoen was het nog Joma dat we kennen vanonder andere van het Sevilla thuisshirt en Palermo voetbalkleding. Op de rechterborst het logo van Le Coq. Het club logo vind je op de linkerborst terug. Het uitshirt heeft een strak en modern design kregen. Een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard is het mogelijk om je favoriete speler te laten bedrukken op het voetbalshirt.

Fiorentina Shirt Uit Wit 2017-2018

Deze heeft zoals gezegd een normale pasvorm en zal beschikbaar zijn in senioren maar ook in de variant Fiorentina uitshirt kids 2017-2018. Een prachtig voetbalshirt gemaakt van 100% polyester. Uiteraard zorgt het Le Coq materiaal voor een fris en zuiver gevoel. Tijdens het sporten en voetballen zal het Fiorentina shirt 2017-2018 droog aanvoelen door de mesh-panelen aan de zijkant.

  • Le Coq voetbalkleding
  • Oprichting: 1926
  • Stadion: Artemio Franchi
  • Stad: Florence
  • Hoofdsponsor: Folletto
ACF Fiorentina Geschiedenis

De club uit Italie Florentia) extra. In 2006 werd de club weer teruggezet door een omkoopschandaal. Als het goed is heeft de club alles weer op de rails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *