Le Coq Fiorentina Thuisshirt Paars 2020-21

le coq fiorentina thuisshirt paars 2020-21

Koop hier het Le Coq Fiorentina thuisshirt paars 2020-21 of kies het uitshirt. Het Fiorentina shirt zal te zien zijn in het Artemio Franchi stadion. Shop deze hieronder direct bij Unisportstore.nl.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


Vooral in Florance maar ook buiten Italië worden deze club gevolgd. Je kunt dus lekker gaan shoppen en het shirt combineren met een trainingspak voor de training. Je kunt ook eens langs bij het Fiorentina 3e shirt 2017-2018 om wat variatie toe te voegen. We zijn vooral benieuwd hoe het gaat eindigen dit seizoen voor Fiorentina.

Fiorentina heeft plannen gepresenteerd voor een schitterend nieuw stadion 🙂

Le Coq is de kledingsponsor dit seizoen. Je weet inmiddels wel dat het thuisshirt de paarse kleuren heeft. In de beginjaren van de club waren het nog de kleuren rood en wit. Je kunt deze natuurlijk ook weer bedrukken met 1 van de sterren of oudgediende. Het clublogo vind je terug op de rechterborst in het paars rood. Hier ook het oudere Fiorentina shirt uit wit 2017-2018.

  • Le Coq voetbalkleding
  • Voetbalshirts
  • Hoofdsponsor: Folletto
  • Stadion: Artemio Franchi

Le Coq Fiorentina Thuisshirt Paars 2020-21

Een nieuw kledingmerk was de bedoeling maar we zien nog steeds Le Coq. Afgelopen seizoenen stond Joma nog op de kleding. Aan de beide zijkanten zijn luchtgaatjes gepositioneerd. Wanneer je dus intensief hebt gevoetbald of gesport zal deze luchtig aanvoelen. Een origineel voetbalshirt waar je zeker mee over straat kunt. Als we kijken naar het ontwerp dan is deze slimfit ontworpen. Bij opties kan je een spelersnaam selecteren of gewoon je eigen naam achterop laten drukken. Bedrukte voetbaltenues kunnen niet worden teruggestuurd en kosten net iets extra’s. We gaan het shirt vooral zien op televisie (Ziggo) tijdens de Serie A en Italiaanse beker.

Stelling: ACF Fiorentina moet met deze selectie minimaal 5de worden in de Serie A.

Het is een team die vaak bestaat uit sterkhouders. De coach; Vincenzo Montella is ook geen onbekende van de club. ACF Fiorentina heeft de pech dat ze in een competitie zitten met veel concurrentie. Spelers worden vaak gehuurd en verhuurd. Sterkhouders verlaten de club dan weer na 1 seizoen. Toch trekt het ook veel spelers maar wat wil je met zo’n prachtige omgeving en een heerlijke zonnetje. ACF wist vroeger nog wel eens clubs als Inter Milan en AC Milan achter zich te houden. Hedendaags proberen ze weer aansluiting te vinden bij de top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *