Kappa Fiorentina Shirt Thuis 2023-2024

kappa fiorentina shirt thuis 2023-2024Je kunt in onze winkel het Kappa Fiorentina shirt thuis 2023-2024 in het paars kopen. Deze heeft een wit patroon over het complete voetbalshirt. Verder heeft deze een normale pasvorm en is deze voorzien van de Kappa technologie voor een fris gevoel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Mediacom als hoofdsponsor
  • Kleuren paars met wit

Deze is vandaag bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Kappa. Hiervoor was het namelijk nog Le Coq. Hiervoor hadden ze ook Kappa dus het was ze wel bevallen. De Italiaanse club gaat weer voor een top seizoen net als vorig jaar met de finale van de Conference League. Dit seizoen in de Coppa Italia en Serie A. Opvallend is nog de witte rand aan de onderkant van het voetbalshirt.

We gaan deze zien in de Artemio Franchi stadion. Je kunt ook voor het oudere Le Coq Fiorentina thuisshirt paars 2020-21 gaan. We zullen het kledingstuk nog wel even zien. Wens je nou meer kleding? Bestel dan ook eens het broekje en de sokken. Je kunt het voetbalshirt natuurlijk ook bedrukken. Zelfs helden als Batistuta of eigen naam en nummer kunnen worden bedrukt.

Kappa Fiorentina Shirt Thuis 2023-2024

Hier volgt later meer over het thuisshirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *