Messi Inter Miami Shirt Thuis 2023-2024

messi inter miami shirt thuis 2023-2024

Hier kan je nu het Messi Inter Miami shirt thuis 2023-2024 kopen. Een transfer van deze ster zorgt altijd voor veel populaire items. Het voetbalshirt heeft een standaard pasvorm. Je kunt deze krijgen als minikit, voor kinderen, heren en dames.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Subsidesports.nl
 • Rugnummer 10
 • Supertransfer van 2023

De voetbalheld heeft gekozen voor een verblijf in de MLS in zijn nadagen. Hij heeft nu alles gewonnen en kiest dan uiteindelijk toch niet voor het grote geld uit Saudi Arabia. Een prachtige speler die we nu minder zullen zien. Het voetbalshirt zal er niet minder populair op worden. Je kunt hier ook gelijk het adidas David Beckham Inter Miami thuisshirt 2023-24 bestellen.

Pubquiz vraag moeilijk: hoeveel goals heeft de Vlo gemaakt afgelopen seizoen bij Paris Saint Germain?

We kennen allemaal Lionel Andrés Messi Cuccitini. Hij is de absolute held van jong en oud. Na een seizoen PSG zou hij misschien terugkeren naar Barca. Toch heeft hij gekozen om naar Amerika te gaan. Best een opvallende keuze aangezien Zlatan ook tot zijn 41ste in de Europese top heeft gespeeld. We hopen op een mooi seizoen en wie weet zien we hem wel weer in Europa.

Messi Inter Miami Shirt Thuis 2023-2024

Het is een adidas ontwerp voetbalshirt met dus de AEROREADY technologie. Dat zal ook wel nodig zijn aangezien het vaak warm is in Miami. Verder is het voetbalshirt voorzien van mesh-panelen zodat de wind door het voetbalshirt kan komen. Deze is nu voor kids en senioren. We proberen het compleet te maken met minikits, complete tenues en zijn voetbalschoenen. Je kunt natuurlijk ook nog het Messi Paris Saint Germain shirt thuis 2023-2024 bestellen. Hij heeft deze tenslotte ook 2 maal gedragen.

2 Reacties

 1. Rembours bestellen kan dat hier

  • Hey Thomad,

   Bij onze partners is dat zeker mogelijk.
   Ik zie dat het Inter Miami shirt van Messi momenteel op is.

   Houdt de site goed in de gaten want als deze wordt aangeboden komt deze weer online.

   Met vriendelijke groet,

   Johan | Klantenservice Voetbalshirtsdirect | draagt momenteel het Hertha BSC Marko Pantelić thuisshirt 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *