Messi Paris Saint Germain Shirt Thuis 2023-2024

messi paris saint germain shirt thuis 2023-2024Hoppa! Daar is het Messi Paris Saint Germain shirt thuis 2023-2024 eindelijk! Je kunt wel zeggen dat het voetbalshirt van Lionel Messi erg populair is. Het is dus het: thuisshirt  met variant met naam achterop. Onderaan kan je ook een replica variant bestellen voor €19,95.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
  • Rugnummer: 30

Misschien weet je dat wel maar zijn complete naam is: Lionel Andrés Messi Cuccittini. Hij heeft ook nog eens als bijnaam de vlo. Zijn bijnaam is de vlo omdat hij binnen het veld niet te houden is. Hier hebben we trouwens ook gelijk het Messi Inter Miami shirt thuis 2023-2024. We weten nu dat hij naar die club zal vertrekken. Een veelgestelde vraag is: waar begon Messi zijn carrière? Zijn eerste profclub was Newell’s Old Boys en is daarna bij FC Barcelona uitgegroeid tot wereldspeler. Ook is hij inmiddels alweer vertrokken bij PSG. Dat maakt het shirt dan iets minder populair. Een kleinere maat nodig? Klik op de blauwe link voor het Lionel Messi shirt kids PSG 2021-2022.

“Being a bit famous now gives me the opportunity to help people who really need it, especially children.” – Lionel Messi

We gaan straks verder over het shirt maar eerst moeten we wat info geven. Heeft hij bijvoorbeeld alles gewonnen in zijn carrière? Als Internationaal heeft hij inmiddels 2 prijzen gewonnen. Dat was nog in het -20 elftal. Afgelopen zomer kwam daar ook de Copa America bij. Hij is wel ooit met Argentinië 2de geworden tijdens het Wereldkampioenschap voetbal van 2014. Hieronder geven we extra info over het deze in combinatie met de trainingspakken en voetbalschoenen. Wil je Lionel Messi een keer in het echt bekijken? We zijn benieuwd waar hij nu heen zal gaan :).

  • Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Bijnaam: de vlo
  • Argentijns voetbalelftal
Onderaan via de Voetbalshirtskoning button kan je een replica variant van het Messi shirt bestellen 🙂

Messi Paris Saint Germain Shirt Thuis 2023-2024

Naast een thuisshirt variant hebben we ook een Messi shirt PSG uit. Klik hierboven direct op de blauwe link: Parc des Princes voor meer info over het stadion. Wij gaan hier verder met de vormgeving van het PSG thuisshirt Messi met rugnummer 30! Alle shirts van PSG zijn ontworpen door Jordan/Nike! We hebben dan ook alle voetbalshirts varianten onder elkaar gezet in de shop. Met een normale pasvorm en ontworpen van 100% polyester is dit toch wel een heerlijk item. Zoek je toch nog een andere bedrukking? Een eigen naam en nummer is bijvoorbeeld ook mogelijk.

⇓ Scoor hieronder via het logo de replica variant van het thuisshirt ⇓

replica voetbalshirts

Wanneer draag jij bijvoorbeeld een Paris-Saint Germain Messi voetbalshirt? Zit je bijvoorbeeld op de bank klaar om de Champions League te volgen. Draag jij een shirt tijdens ene FIFA toernooi met vrienden? Het maakt eigenlijk niet uit. Vind jij dit ook de beste voetballer? Al ben je geen fan van hem, zijn statistieken en prijzen liegen er niet om. Onderaan en schouders van het shirt vind je diverse sponsors. 2PSG is al jaren verbonden met goede doelen en dus ook Unicef. We wensen je veel plezier met dit PSG shirt en zien je graag terug ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *