Puma PSV Voetbaltenue Uit 2023-2024

puma psv voetbaltenue uit 2023-2024Bij ons vind je het Puma PSV voetbaltenue uit 2023-2024 in de winkel. Deze is met de vochtafvoerende technologie ontworpen met naam dry-CELL. Verder is deze ontworpen van 100% gerecycled polyester. Bedruk deze nu ook met naam en nummer.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Normale pasvorm
  • dry-CELL technologie van Puma

Altijd lekker om een tenue al bundel te bestellen. Helaas kan je deze bij de aanbieder niet als geheel bestellen. Wel kan je de 3 items los selecteren om vervolgens in de winkelwagen te doen. Bij het afrekenen kan je kiezen of je deze wilt bedrukken. Het zal gaan om de officiële bedrukking. Let wel op dat je deze dan niet meer retour kunt sturen.

Pubquiz vraag: noem 3 spelers die de afgelopen 5 jaar naar de Premier League zijn vertrokken.

We hebben Puma en de technologieën al even genoemd. Het heeft verder een standaard pasvorm en dus voor iedereen. Op de borst vind je het iconisch clublogo en de kledingsponsor aan de andere kant. In het midden staat hoofdsponsor Brainport Eindhoven. Zoek je een uitttenue in iets kleinere maten? Ga eens langs bij het Puma PSV voetbaltenue uit minikit baby 2023-24.

Puma PSV Voetbaltenue Uit 2023-2024

We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Champions League. Jaha de club is 2de geworden en sinds dit jaar is dat Champions League voetbal. De KNVB beker is weer eens gewonnen voor het 2de jaar op rij. Ze zullen dus eerst aantreden in de super cup. We zijn benieuwd naar een nieuw seizoen waar het 1 en ander zal veranderen. Ook kan je het losse Puma PSV uitshirt 2023-2024 bestellen.

  • PSV voetbalkleding
  • Champions League voetbal
  • Winnaar KNVB beker
  • Uitwedstrijden van de club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *