Puma PSV Tenue Thuis 2023-2024

puma psv tenue thuis 2023-2024Hier kan je een Puma PSV tenue thuis 2023-2024 kopen. Deze is gemaakt met de dryCELL technologie met normale pasvorm. Kies de items los of ga in 1x voor het tenue. In het midden natuurlijk Brainport Eindhoven.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma Dry-cell technologie
  • Bedrukking mogelijk

Je ziet een tenue zoals je niet vaak ziet. Sowieso een klassieke kraag is altijd wel baas. Wij hebben het internet afgespeurd en kwamen uit bij Unisport. Deze aanbieder heeft als nadeel dat je iets langer op de producten moet wachten. Daarnaast hebben ze bij deze aanbieder niet alles maar genoeg in ieder geval. Je kunt hier ook langs het Puma PSV thuistenue kids 2023-2024.

Het tenue is in werkelijkheid precies dezelfde kleur. Waarom vertel je dit? Soms wil het in het echt wat lichter of donker zijn. Een eventuele bedrukking is in het wit aan de achterkant. Het is dus een thuisshirt en broekje dan kan worden bedrukt. Ga voor een nieuwe zoals Lang of kies De Jong als held achterop. Het patroon is verticale strepen en doet ons denken aan de tijd dat Ronaldo hier nog speelde.

Puma PSV Tenue Thuis 2023-2024

Om lekker te kunnen sporten is het tenue voorzien van diverse technologieën. Ideaal in de zomer maar ook gewoon met trainen. Je kunt deze vandaag bestellen en je krijgt deze over 2 dagen in huis. We noemden al dry-cell maar het thuistenue heeft ook mesh-panelen. Hier komt dus wind doorheen en voelt lekker aan. Je kunt daarnaast het tenue ook bestellen als Puma PSV tenue thuis minikit baby 2023-24. Het broekje heeft een trekkoord zodat deze strakker kan. De kousen hebben een linker en rechter variant.

  • PSV Eindhoven voetbalkleding
  • Philips stadion
  • 100% polyester
  • Standaard pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *