Nike Barca Tenue Uit Minikit Baby 2023-2024

nike barca tenue uit minikit baby 2023-2024Je kunt hier het Nike Barca tenue uit minikit baby 2023-2024 bestellen. We gaan het tenue zien tijdens de wedstrijden buiten Camp Nou. De wedstrijden in La Liga, Champions League en Copa del Rey zijn dan het podium. Deze heeft een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Shirt, sokken met broekje

Ben jij een groot voetbalfan of zie je je kleine gewoon graag in voetbalkleding? Hierboven kan je gelijk klikken om een klein tenue te bestellen. Het is best uniek want vaak zijn voor baby’s geen sokken beschikbaar. Nu dus wel. Je kunt natuurlijk ook het Nike Barcelona tenue minikit baby 2023-2024 bestellen voor wat variantie. Als jij een voetballer van FC Barcelona mag bedrukken, welke sterspeler kies je dan?

Leeftijd: 3 maanden – 4 jaar, 4 tot 8 jaar | 100% polyester en vrije pasvorm

Ook bij de kleine fans staat Spotify in het midden. Het voetbalshirt heeft drukknopen om deze nog makkelijker aan te trekken. Als je kijkt naar het short heeft deze een touw. Je kunt deze dus ook nog strakker zetten. Voor jezelf ook nog iets bestellen? Ga dan langs het Nike Barcelona uitshirt wit 2023-2024 en jullie zijn beide klaar.

Nike Barca Tenue Uit Minikit Baby 2023-2024

Je kunt ook een los shirt bestellen. Toch gaan in zulke kleine maten eigenlijk alleen tenues om. Is je kleine al fan van voetbal? Altijd leuk om dan voor kleding van Fútbol Club Barcelona te gaan. Naast de pasvorm heeft deze de mesh-panelen en Dri-FIT technologie. Je kleine kan dus gewoon spelen of rondlopen in dit tenue. Je kunt deze ook bestellen in Camp Nou. Daar is een grote winkel vol kleding van Barca. Bedruk het tenue bijvoorbeeld met Frenkie of andere helden. Ook op vakantie naar de omgeving van Catalonië kan het Barca tenue gewoon worden gedragen. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal.

  • Fútbol Club Barcelona
  • Bijnaam: Barca
  • Stadion: Camp Nou
  • Minikits / thuistenues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *