Nike Barcelona Uitshirt Wit 2023-2024

nike barcelona uitshirt wit 2023-2024Vanaf nu kan je het Nike Barcelona uitshirt wit 2023-2024 bestellen. De kleding van de club uit Catalonië is altijd populair zo ook een uitshirt. We gaan deze zien buiten Camp Nou en het is een shirt met een standaard pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Jonge sterren: Gavi & Pedri
  • Bedrukking in het donkerblauw

Dit shirt is uniek met de witte kleuren en blauwe en rode accenten. Het logo is iets groter geplaatst dan normaal. Je vindt dit voetbalshirt overal ter wereld. Als je kijkt naar de supporters van de club komen ze uit Azië tot Oceanië. Je kunt dus ideaal sporten in dit voetbalshirt maar ook lekker op de bank een wedstrijd loeren. Doe in de winkelwagen ook nog het Nike Barcelona shirt uit wit kids 2023-2024. We hopen weer op een mooi seizoen voetbal.

FC Barcelona gaat het lastig krijgen door de financiële cap die ze hebben – VSD

Je kunt kiezen uit een AeroSwift, replica of standaard variant. De prijs van de Aeroswift variant is erg duur tot een replica van €14,99. Een groot verschil is de prijs maar ook dan het ontbreken van het kledingmerk. De ventilatie van het Vapor voetbalshirt zorgt voor een fris gevoel. Verder heeft deze mesh-panelen om helemaal lekker te sporten. Wanneer je een bestelling gaat afronden kun je al het extra’s op het voetbalshirt krijgen. Zoals een bedrukking of logo’s van de Champions League & La Liga.

Nike Barcelona Uitshirt Wit 2023-2024

Je shirt kan dus worden bedrukt met naam. Een bedrukking heeft de donkerblauwe kleur. Je kunt gaan voor Gavi, Pedri, Raphinha, Lewandowski maar ook Frenkie de Jong. Uiteraard kan je ook Xavi, Iniesta of Messi achterop krijgen. Zelfs een Neymar shirt zien we soms voorbij komen. Je kan het shirt morgen al ontvangen en dus deze week al dragen op de training :). Hier volgen straks ook het short en de kousen. Voor de kleinste fans hebben we het Nike Barca tenue uit Mminikit baby 2023-2024

  • Fútbol Club Barcelona
  • Nike voetbalkleding
  • Aeroswift & mesh
  • Spotify in het midden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *