Castore Sevilla Shirt Uit Rood 2023-2024

castore sevilla shirt uit rood 2023-2024Hier het unieke Castore Sevilla shirt uit rood 2023-2024 voor iedereen. Als jij mocht kiezen wat je voor een voetbalshirt mag betalen, hoeveel zou dat dan zijn? Bedruk deze in het goud met bijvoorbeeld Ocampos.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Topspelers: Djibril Sow, Bono en Motiel

We gaan deze dus zien tijdens de uitwedstrijden. Het is een shirt zonder kledingsponsor en dat is wel vaker bij de club. De reden? We hebben geen flauw idee, waarschijnlijk niet goed in het sluiten van deals. . Een totale verandering maar dat komt door Castore. Je kunt nu ook een trainingspak & trainingskleding bestellen in de shop. Het is een kledingmerk wat echt nog maar net op de markt is. Hier ook het witte Castore Sevilla FC shirt thuis 2023-2024.

De club gaat sowieso de Europa League winnen als spelen ze in de CL – VSD

Castore heeft ook voor het seizoen 2023/24 het ontwerp gemaakt. De kraag is voorbeeld een kleine v hals. Deze loopt met gouden kleuren over elkaar heen als het ware. Het kledingmerk logo is in het goud terug te vinden op de rechterborst. Deze is in ieder geval slimfit en dri ontworpen. De hele collectie voetbaltenues is te verkrijgen in kids, volwassen, baby en vrouwen maten. We hebben in de winkel ook het Castore Sevilla Europa League Finale shirt 2023.

Castore Sevilla Shirt Uit Rood 2023-2024

Het voetbalshirt zal te zien zijn buiten het stadion. De supporters zijn altijd redelijk fanatieke en wat hebben ze mooie jaren achter de rug. Het ging van de ene finale naar de ander en allemaal in de Europa League. De club heeft ondanks een goed jaar de selectie nog aardig in tact. Wat opvalt is de oude leeftijd van het team. Ze zijn niet bepaald van jeugd inbrengen ofzo. De successen uit het verleden maar vooral van vorig seizoen maken de kleding. Zoals gezegd kan je het voetbalshirt ook bedrukken met naam en nummer. Op een mooi seizoen voetbal met misschien de Supercup als eerste prijs.

  • Castore voetbalkleding
  • Kenmerkende teamdetails
  • Geborduurd clublogo
  • Buiten het stadion
  • 100% polyester
  • Standaard pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *