Castore Sevilla Europa League Finale Shirt 2023

castore sevilla europa league finale shirt 2023In onze winkel kan je het Castore Sevilla Europa League finale shirt 2023 kopen. Dit is een collectors item voor de fan van de club. 31-5-2023 is het zo ver en dat wordt de finale weer gespeeld. De masters van de EL gaan natuurlijk weer voor deze prijs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Castore voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: DE GIRO

Een voetbalshirt met een bijzondere kleine v hals. Het is gemaakt van 100% gerecycled polyester en een iets strakkere pasvorm. Op de mouwen sponsors maar ook het logo van de Europa League. Je kan inmiddels wel inschatten dat de club in de finale komt. Het heeft een uniek patroon wat op tegeltjes lijkt en verder een zeer bijzondere uitstraling. We hebben van het kledingmerk ook het Castore Glasgow Rangers shirt thuis 2023-2024.

Ze hebben de cup dus gewonnen. Een geweldige prestatie waardoor ze nu in de Supercup staan. Dit kan de eerste prijs worden maar is geen makkie tegen Manchester City. De selectie is overigens nog wel redelijk hetzelfde. Wil je het nieuwe shirt voor de uitwedstrijden? Huppel gerust eens langs het Castore Sevilla shirt uit rood 2023-2024.

Castore Sevilla Europa League Finale Shirt 2023

Het voetbalshirt is te verkrijgen voor kinderen, heren en dames. Deze kan natuurlijk worden bedrukt met naam en rugnummer. Veel mensen laten ook no José Antonio Reyes achterop bedrukken. Je kunt natuurlijk ook voor Youssef En-Nesyri gaan welke in de spits staat. Deze held is inmiddels overleden. We hebben alle kleding van de club in de schappen bij de Primera Division. Je kunt bij ons ook het oudere Sevilla FC thuisshirt 2019-2020 bestellen.

  • Topclub uit de La Liga
  • Thuisshirt met een speciaal ontwerp
  • Puskás Aréna in Boedapest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *