Castore Glasgow Rangers Shirt Thuis 2023-2024

castore glasgow rangers shirt thuis 2023-2024Bij ons het Castore Glasgow Rangers shirt thuis 2023-2024 in de winkel. Deze hangt in de rekken met daarbij ook het broekje en de kousen. De kleding heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Castore  voetbalkleding
  • Unibet ZERO% MISSION

Wat zijn nu de verschillen met het vorige thuisshirt? In het midden staat nu Unibet en niet 32RED set your limits. Daarnaast is de hals ook aangepast naar een kleine v hals. Hiervoor was het nog een ronde hals. Een bedrukking zal in het wit te zien zijn aan de achterkant. Check hier ook nog het Castore Rangers FC thuisshirt 2022-2023 van vorig seizoen. Het kan zomaar in de prijs schelen als je een ouder voetbalshirt aanschaft.

Pubquiz vraag eenvoudig: welke voetballer is vorig seizoen voor 23 miljoen getransfereerd?

Een voetbalshirt welke we sowieso gaan zien in de Scottish Premiership. Daarnaast ook Europees en tijdens de bekerwedstrijden. We hebben het team iets meer gevolgd door de Europese campagne. Het blijft een club met een rijke historie. We hopen dat Michael Beale het een beetje op de rails gaat krijgen aankomende seizoen. Je kunt het voetbalshirt dus ook laten bedrukken met 1 van de helden uit het team.

Castore Glasgow Rangers Shirt Thuis 2023-2024

Het merk Castore is nog een klein beetje onbekend. Toch hadden ze vorig seizoen ook al de kleding van dit merk. Ook dit is ontworpen met een dry technologie. Je kunt in onze winkel naast de voetbalshirts ook sjaals, vlaggen en veel meer krijgen. We hopen op een mooie seizoen voetbal in Schotland. Eerlijk gezegd vol ik alleen de topper Rangers – Celtic maar toch.

  • Rangers Football Club
  • Scottish Premiership
  • Castore voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *