Haaland Tenue Minikit Baby 2023-2024

haaland tenue minikit baby 2023-2024Op de afdeling The Citizens kan je nu het Haaland tenue minikit baby 2023-2024 kopen. Een thuistruitje met drukknopen en een eenvoudig om je kind hier mee aan te kleden. Verder is deze gemaakt van polyester en zorgt deze voor een fris gevoel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bedrukking van Haaland
  • 90 cm tot 176cm (baby tot 16 jarigen)

Deze superheld is nog al geliefd bij jong en oud. Niet gek als je ziet hoeveel goals deze man maakt. We hebben daarom ook voor een baby tenue gekozen. De kleinste fans kunnen nu dus in de kleding van deze baas gaan rondlopen. Wil je toch een andere naam achterop? Ga dan langs het Puma Manchester City tenue baby minikit 2023-24 en selecteer een andere speler :).

Hij doet het beter dan gedacht in de selectie van The Citizens. De spits scoort er lekker op los. Zijn voorkomen met lengte en lange haren maken hem tot held. Niet gek dat we diverse varianten kleding van hem aanbieder. Zo hebben we ook het Haaland City tenue thuis kids 2023-24. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

Haaland Tenue Minikit Baby 2023-2024

Het heeft een ruime pasvorm maar niet te groot. Verder is deze voorzien van de Dry-cell technologie voor een fris gevoel. Een minikit hangt vanaf nu in de rekken. De standaard logo’s van de club zijn aanwezig en de Puma staat op de linkerborst en voetbalbroekje. Daarnaast zijn de thuissokken aanwezig. Deze zijn bijna gratis omdat je een tenue in 1x besteld. Als je de losse items selecteert kost het een aantal euro extra. Je kunt natuurlijk ook het Haaland City shirt long sleeve 2023-2024 los bestellen.

  • Superviking Haaland
  • Voetbalkleding met 9
  • Puma Dry-cell technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *