Puma Manchester City Tenue Baby Minikit 2023-24

puma manchester city tenue baby minikit 2023-24Je kunt in onze winkel het Puma Manchester City tenue baby minikit 2023-24 kopen. Het is een normaal ontwerp en ontworpen van 100% gerecycled polyester. Je krijgt dan het thuisshirt, broekje en de kousen voor baby’s vanaf 3 maanden tot 6 jaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • maten: 90 cm tot 176cm

Het is deze specifieke kleur die klopt. Je zag in de shop het thuisshirt iets donkerder maar deze is correct. Aan de sokjes kan je al zien dat het een tenue is voor de kleinere supporters. Een groot voordeel zijn de drukknopen op het thuistruitje. Je kunt je kleine dus eenvoudig aankleden. Verder heeft deze luchtdoorlatende materialen zodat je kleine geen last van de warmte heeft. Wil jij ook het tenue net als je kind? Je kunt hier langs het Puma Manchester City thuistenue 2023-2024.

Pubquiz vraag: in welk jaar promoveerde de club van de Championsship naar de Premier League?

Je kunt deze natuurlijk ook bedrukt fixen. Het gaat dan om een bedrukking op het thuisshirt en broekje. Hier komt een nummer achterop te staan en naam. Precies zoals het Haaland tenue minikit baby 2023-2024. Deze is met het De Bruyne tenue het populairst. Je kunt deze ook leuk als cadeau doen aan de kleinste fans.

Puma Manchester City Tenue Baby Minikit 2023-24

De maten staan hierboven en eigenlijk is deze voor iedereen beschikbaar. Voor de kleinste supporters is alleen een compleet thuistenue beschikbaar. Dat maakt het dan ook wel leuk. Je kan ook een tal van rompertjes of andere gekkigheid bestellen. Ook kan het kleinste truitje en short worden bedrukt met je favoriete speler. Ga dus voor een minikit Haaland of Kevin de Bruyne als je een fan bent van deze bazen. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal.

  • The Citizens voetbalkleding
  • Speciaal voor de thuiswedstrijden
  • 100% polyester
  • Normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *