Puma Manchester City Thuisshirt 2023-2024

puma manchester city thuisshirt 2023-2024Je kunt deze in onze winkel het Puma Manchester City thuisshirt 2023-2024 kopen. Bedruk deze ook direct met Kevin De Bruyne, Haaland, Grealish of Foden. Verder is deze ontworpen met Slimfit design en gemaakt van 100% gerecycled polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Werkelijk iets lichter blauw
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways

We gaan deze aankomend seizoen zien in het Etihad stadium. Ze hebben eindelijk de cup met de grote oren dus het voetballen zal nog gemakkelijker gaan. Het lichtblauw komt nog meer naar voren dit seizoen. We kijken nu al uit naar de thuiswedstrijden van de club. Kies hier ook voor het Puma Manchester City shirt thuis kind 2023-24 of ga voor een Manchester City sjaal blauw.

♥ De club wordt niet alleen gevolgd in Engeland. Ook in Azië, Oceanië en overal ter wereld zie je de thuisshirt wel terugkomen.

We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de verschillende competities. Om te beginnen de Premier League. Deze is vorig jaar gewonnen met een grote overmacht. Oké Arsenal kwam nog een tijd mee maar moest op een gegeven moment opgeven. We kijken uit naar de wedstrijden die Haaland, Grealish, Bernardo, Rodri en Nederlander Aké gaan spelen.

Puma Manchester City Thuisshirt 2023-2024

Uiteraard heeft deze de clubkleuren met lichtblauw. Zoals je kunt zien heeft deze ook een soort streep in het midden. Verder zijn de accenten wit en de teamdetails komen ook mooi terug. Zo is er een gestikt logo en de bekende kleding en hoofdsponsor ook aanwezig. Zoek je toch een andere kleur? Ga eens langs het Puma Manchester City uitshirt wit 2023-2024. Deze is ook voor senioren maar we hebben deze natuurlijk ook voor kids. Maak je klaar voor een nieuw seizoen en te beginnen de Europese Supercup als we het over internationaal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *