Haaland City Tenue Thuis Kids 2023-24

haaland city tenue thuis kids 2023-24Je kunt hier het Haaland City tenue thuis kids 2023-24 kopen. De aanvaller is 1 van de beste spitser ter wereld momenteel. Zijn voetbalshirts en ook tenue minikit gaan als warme broodjes over de toonbank. Het heeft een standaard pasvorm en is gemaakt van 100% polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bedrukking ook op het short
  • Lichtblauw met wit

Na onderzoek heeft Voetbalshop.nl de goedkoopste tenues. Je kan dan deze spits selecteren in de winkelwagen. Naast de Manchester City shirts hebben we ook het Noorwegen Haaland replica tenue 2023-2024. Beide kledingvarianten met een standaard pasvorm. Naast de tenues voor kids ook thuistenues voor volwassenen. Je kunt ipv het thuisshirt ook een Haaland Manchester City shirt uit wit 2023-2024 bestellen.

 Erling gaat sowieso 50x scoren aankomend seizoen als hij blessurevrij blijft – VSD

Als voetballer begon hij bij Bryne. Een Noorse club die heb voor 100k verkocht aan de volgende Noorse club en wel Molde. Daar bleef hij 2 jaar voordat hij zijn eerste buitenlandse avontuur aanging. Het werd RB Salzburg. Hij scoorde zoveel dat al snel BVB Dortmund om de hoek kwam kijken. Ze betaalde 20 mln voor hem in Duitsland. Na een kleine 2 jaar met goals vertrok hij naar Man City. Ze namen hem voor een relatief klein bedrag van 60 mln over.

Haaland City Tenue Thuis Kids 2023-24

Man City heeft de Noorse aanvaller voor vijf jaar vastgelegd. Ze maakte vorig seizoen de transfer van 60 miljoen euro wereldkundig. Het kan allemaal nog oplopen door bonussen etc. 1 juli 2022 werd hij gepresenteerd. Inmiddels heeft hij al veel eigen successen maar wat te denken van de CL winst. Wat kunnen we nu nog van deze man verwachten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *