adidas Manchester United Voetbalsokken Uit Groen 2023-24

adidas manchester united voetbalsokken uit groen 2023-24Zoek je wat extra steun in je voetbalschoenen? Kies de adidas Manchester United voetbalsokken uit groen 2023-24. Je kunt hier ook de complete kleding krijgen voor de Premier League & Europa. Wat vind je van het tenue voor de uitwedstrijden?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 30 tot 50
  • adidas voetbalkleding

Waarom zou je deze bestellen? Leuk voor een compleet uittenue of ideaal om cadeau te doen. De prijs speelt hier een geweldige rol in. Ontworpen met de beste materialen wat we mogen verwachten van adidas. In dit geval zijn de sokken niet goedkoper te krijgen als replica. Ga voor uitstekende prestaties tijdens de training omdat je nu nog steviger in je sportschoenen staat. Als je het uitshirt of thuisshirt al in je kast hebt hangen, dan is dit natuurlijk een mooie aanvulling om je Manchester United tenue uit bruin 2019-2020. Beschikbaar in de maten 30 tot 50 en te vinden bij Unisportstore.nl.

  1. Kies de maat die bij je past
  2. Ze variëren een aantal maten dus schrik niet

We hebben een bewogen jaar achter de rug met José Mourinho. Daarna kwam Ole maar wie zie jij als trainer dit seizoen? Nu is Ten Hag de leider van de selectie. Vorig jaar heeft hij het prima gedaan. Manchester United kousen 2023/24 zijn ontworpen in samenwerking met adidas waar het jarenlang Nike was. Vaak te verkrijgen in een andere kleur waar ook de clubkleuren veelvuldig terugkomen. Aan de achterkant vind je het adidas logo en aan de voorkant het unieke Manchester United logo. Het voetbed in speciaal ontwikkeld zodat het een perfecte pasvorm heeft voor ieder persoon en tevens blaarvorming voorkomen kan worden. Zoek je daar nog iets warmers bij? Dan sluit het adidas Manchester United sweater trainingspak 2022 hier mooi op aan.

adidas Manchester United Voetbalsokken Uit Groen 2023-24

Vanwege de samenwerking met adidas heb je zeker stevige sokken. Je betaalt dan ook wat meer voor de adidas Manchester United voetbalsokken uit groen 2023-24 maar dan heb je ook wat. Clima-cool materiaal wordt dus gebruikt om het extra speciale gevoel te creëren. Door dit speciale materiaal zal vocht worden afgevoerd wanneer je transpireert en de kousen dus droog en lekker aan blijven voelen. Wil jij bijvoorbeeld een combinatie tenue met thuisshirt, 3rd broekje en deze? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt dus lekker je favoriete team uitdragen op het trainingsveld. Genoeg gepraat en hop naar de training in de nieuwste kousen.

  • Ik wil de nieuwste voetbalsokken van United
  • adidas AEROREADY
  • Clima-Cool materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *