adidas Manchester United 3de Shirt Wit Kids 2023-24

adidas manchester united 3de shirt wit kids 2023-24Koop hier het adidas Manchester United 3de shirt wit kids 2023-24 in de fanshop. Het Europese shirt lijkt verre van op het thuisshirt. Wat vind jij van het unieke voetbalshirt voor de Champions League?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleuren: wit met rode accenten
  • Ander club logo

Als je kijkt naar de naam dan wordt deze ook wel het Manchester United Europees voetbalshirt genoemd. Old Trafford zal tot de nok toe gevuld zijn wanneer “The Red Devils” moet aantreden. We kijken er dus weer naar uit om de club te zien aantreden met sterren als Casemiro en Rashford. Je kunt het voetbalshirt vandaag nog bestellen bij Unisportstore.nl en je hebt deze dan binnen 2 werkdagen in huis. Ga voor een totaaloverzicht naar het Manchester United.

Een voetbalshirt van United kan worden bedrukt met Rashford, Martinez, Mount of Højlund of 1 van de andere sterren.

Deze zien we over het algemeen terug in de Champions League. Daarnaast ook in de diverse Engelse cups zoals de FA cup en League cup. Je kunt dit shirt dus tegenkomen wanneer je Ziggo hebt aan staan in het weekend of doordeweeks op RTL7. De kleur en combinatie is uniek en dat maakt het tot een populair shirt. Een echt Eye-catcher met de rode accenten. Een voetbalshirt met een standaard pasvorm en gemaakt van 100% polyester.

adidas Manchester United 3de Shirt Wit Kids 2023-24

Het United 3de shirt kinderen 2023/24 heeft een normale vormgeving op de borst. adidas heeft direct alles uit de kast getrokken voor een bijzonder ontwerp. De strepen aan de zijkant vallen dan ook meteen op omdat deze donker van kleur zijn. Het logo van Teamviewer en het bijbehorende logo zijn weer in het wit met goud terug te vinden. adidas staat bekend om zijn AEROREADY kleding. Tijdens het intensief sporten voelt deze dus altijd lekker aan.

United moet minimaal 1 prijs om het seizoen te laten slagen.

Het complete Manchester United Europees tenue junioren is te verkrijgen in diverse maten, van junioren tot vrouwen en van senioren tot babymaten. De prijzen hebben wij alvast geselecteerd dus je hoeft alleen te drukken op de button. Bekijk ook het Manchester United trainingspak 2019-2020 om je United tenue helemaal compleet te maken! Kies hier ook het Manchester United uitshirt 2019-2020.

  • Manchester United Football Club
  • adidas Clima-cool technology
  • Sterren: Rashford en B. Fernades
  • Hoofdsponsor: Teamviewer
  • Premier League, Champions League en Cups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *