Messi Inter Miami Voetbaltenue Zwart Replica 2023-24

messi inter miami voetbaltenue zwart replica 2023-24Wil jij een Messi Inter Miami voetbaltenue zwart replica 2023-24 kopen? Je kunt deze bestellen in de maten 122 tot XXL. Een nieuw voetbaltenue van deze held die al naam aan het maken is in de MLS. Maak je klaar voor het voetbalseizoen met dit goedkope tenue.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Prijs: vanaf €3,95
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames, heren

Het unieke thuistenue van Inter Miami is dan zonder kledingsponsor. Normaal staat daar dus adidas en deze is hier weggelaten. Uiteraard is de bedrukking wel aanwezig: MESSI met rugnummer 10. Een namaak shirt los is al te bestellen vanaf €14,93. We hebben bij Voetbalshirtskoning nog veel meer kleding die je zal bekoren.

We hopen dat hij nog lang gaat voetballen. Inmiddels scoort hij weer meer dan dat hij wedstrijden speelt. Het blijft dan ook een held voor jong en oud. Zoek je toch de officiële variant met kledingsponsor adidas? Ga dan langs het adidas Messi Inter Miami shirt uit zwart 2023-24. Hier zit dan niet een voetbalbroekje bij.

Messi Inter Miami Voetbaltenue Zwart Replica 2023-24

Zoek je een cadeau voor een voetbalfan? Een voordeel is dat deze erg goedkoop is. Helemaal vergeleken met de officiële kleding. Bekijk in de shop verder ook goedkope trainingspakken en meer voetbalkleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is beschikbaar. We hopen op een paar mooie seizoen in dit tenue en wensen hem veel succes. Hier kan je gelijk het Messi Miami voetbaltenue replica 2023-24 bestellen.

  • Merk: geen kledingmerk
  • Materiaal: polyester
  • Niet origineel / fan artikel
  • Maten 122 tot XXXL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *