adidas Messi Inter Miami Shirt Uit Zwart 2023-24

adidas messi inter miami shirt uit zwart 2023-24

Je kunt hier het adidas Messi Inter Miami shirt uit zwart 2023-24 kopen. We hoeven niet al te veel woorden vuil te maken als we het over de vlo hebben! Wat een held is deze man! In zijn nadagen dus nog even in de Amerikaanse competitie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
  • Rugnummer 10

Je ziet nu al een run op het Lionel Messi shirt van deze nieuwe club. Uiteraard is het bij een transfer altijd een gewild item. Deze is dan ook mooi in het zwart. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bijpassende trainingspak en zijn schoenen. In het roze hebben we het Messi Inter Miami shirt thuis 2023-2024. Hopelijk gaan we nog wat wedstrijden zien op Ziggo waar dit misschien wordt uitgezonden? Je kunt hier ook direct de unieke adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz bestellen.

Lionel Messi heeft een persoonlijke kledingsponsor met adidas! Hij draagt dan ook zijn eigen adidas voetbalschoenen!

Messi geboren in Rosario, Argentina en speelt inmiddels al weer 22 jaar ongeveer betaalt voetbal. Hij is als jonkie naar Barcelona vertrokken. Daarom hebben we veel verschillende voetbalshirts van deze held in de winkel. Ze zijn allemaal voorzien van rugnummer 10. Een nummer die al jaren wordt gedragen door hem. De shirts zijn allemaal ontworpen is van 100% polyester. Je kunt hier ook het nieuwste Messi Newells Old Boys shirt thuis 2023-2024.

adidas Messi Inter Miami Shirt Uit Zwart 2023-24

We vertellen hier nog wat over de materialen van het voetbalshirt en meer info. Daarnaast zijn er ook nog wat andere varianten beschikbaar in de shop. Je kan wel snel zijn want ze vliegen over de toonbank. Als je een voetbalfan bent, is het balen dat hij daar speelt. We zien die wedstrijden niet zo vaak. De tijd van Zlatan kon ik het ook niet echt volgen. De shirts zijn ontworpen met een normale pasvorm zelf een baby variant heeft een perfecte vorm. Je kunt nog jaren los om zijn filmpjes te bekijken. Hopelijk komt er snel weer een speler met zijn niveau.

  • Lionel Messi
  • De vlo
  • Huidige club Inter Miami
  • Rugnummer 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *