adidas Voetbalschoenen Messi Nemeziz

adidas voetbalschoenen messi nemezizZoek je dezelfde voetbalschoenen als de beste voetballer ter wereld? Ga voor de adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz 18.1. De voetbalschoenen worden speciaal voor leo ontworpen. De onthulling van de Messi voetbalschoenen werd uiteraard gedaan door Leo Messi maar ook Paul Pogba, Luis Suárez en Roberto Firmino zijn ingehuurd voor de marketing.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Gedragen door Lionel Messi

FG wil zeggen Firm ground speciaal voor natuurlijke grasvelden. Speel je dus zaterdag op gras dan zijn deze ideaal. Allereerst zouden alleen Messi en Suarez de voetbalschoenen dragen. Sterker nog eerst alleen Messi maar James, Pogba en Firmino hadden ook wel oren naar super lichte voetbalschoenen. De training voor het begin van de competitie verscheen het tweetal van Barca in deze lichtblauwe adidas schoenen. We zullen hier alleen nog even de complete naam geven en dat is: adidas Nemeziz Messi 18.1 360Agility FG.

adidas Voetbalschoenen Messi Nemeziz

Het was een hele onthulling en tijdens de training werd uitgebreid aandacht besteedt aan de unieke voetbalschoenen. We hebben nooit een kleur zoals deze gezien. Het lijkt een beetje op een babykamer hoorden we al voorbij komen. Spelers als Benzema en Marcelo van Real Madrid dragen de andere voetbalschoenen in deze lijn. Nemeziz komt ook nog met een veterloze variant. De adidas Predators en X voetbalschoenen zien we nu ook in wazige kleuren. De enige speler die buiten de boot valt is Ronaldo met zijn eigen Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly. Spectral Mode is de naam die ze de kinderkleuren pack hebben meegegeven.

  • Welke kleur voetbalschoenen zou jij graag willen?
  • Wat zou jij graag anders zien?
  • Hoeveel geld geef jij maximaal uit aan voetbalschoenen?

De adidas Messi Nemeziz 18.1 360Agility zijn zo speciaal omdat het unieke lichtgewichten betreft. Daarnaast ook met unieke kleuren. Wat vind jij van de voetbalschoenen? Hoe is mogelijk dat het voetbalschoenen betreft van maar 135 gram? De adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz zijn ontwikkeld met een nieuw bovenmateriaal. Je kunt dus lekker hollen, acties maken en je goed vermaken op het veld met de schoenen. Verder hebben de voetbalschoenen een lichtere zool de bal met meer gevoel te kunnen raken. Althans dat zijn de woorden van Lionel Messi. Het mooiste moment is tijdens een wedstrijd in Camp Nou welke eerder komt dan verwacht.

Goedkope Voetbalschoenen en de Noppen

De naam van de voetbalschoen spreekt voor zich. Als we de adidas F50 voetbalschoenen bekijken is het een totaal andere voetbalschoen. De voorkant bestaat uit een bijzondere structuur tot over de veters. adidas strepen zijn spectaculair strak weggewerkt. Veters lopen met vijf gaten aan weerszijden over de wreef. adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz zijn bijna buitenaardse strakke en moderne voetbalschoenen. De zool heeft een tiental lichte noppen. Aan de voorkant vinden we zes noppen voor het afzetten op gras. De achterkant heeft vier noppen om extra stabiel op gras te kunnen voortbewegen. Laat hieronder gerust weten wat jij van de voetbalschoenen vindt. Hier een totaaloverzicht Messi adidas voetbalschoenen.

  • Voetbalschoenen ontworpen voor Messi
  • Lichtblauwe kleuren
  • Vernieuwde noppensysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *