Messi Newells Old Boys Shirt Thuis 2023-2024

messi newells old boys shirt thuis 2023-2024Een heel bijzonder shirt is het Messi Newells Old Boys shirt thuis 2023-2024. Hij is ooit begonnen bij deze club en ieder seizoen komen ze gewoon met zijn thuisshirt. Dat is dus al sinds het jaar 2000 dat we een Lionel voetbalshirt zien.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • Bedrukte voetbalshirts
  • Begin club van de Vlo

Hij heeft zijn contract nog niet getekend bij Inter Miami of dit shirt komt op de markt. Deze is te verkrijgen in de gangbare maten. Je ziet dan ook een bedrukking van dit seizoen achterop. Het is niet vreemd dat ze een Argentijns clubteam shirt helemaal vol zetten met sponsoren. Je kunt hier ook een Messi Inter Miami shirt thuis 2023-2024 bestellen.

Het is een Givova voetbalshirt. Ik zie je denken? Givova? Wij kennen het ook niet. Wat we op Google lezen is het een niet super bekend kledingmerk. Verder ziet het er druk maar wel tof uit. De kleuren rood met zwart maken het wel tot een geheel. Je kunt hier ook het adidas Messi Inter Miami shirt uit zwart 2023-24 of goedkoper het Messi Inter Miami voetbaltenue zwart replica 2023-24 bestellen.

Messi Newells Old Boys Shirt Thuis 2023-2024

We kennen zijn carrière pad eigenlijk allemaal wel. Hij viel niet lekker bij PSG en koos dus om weg te gaan. Na een vakantie heeft hij besloten om naar Amerika te vertrekken. Hij had ook voor 400 miljoen naar Saudi gekund. Het is een voetbalshirt met een normale pasvorm. Deze is gemaakt van 100% polyester. Een bedrukt voetbalshirt kan niet retour worden gestuurd.

  • Newell’s Old Boys
  • Voetbal – Rosario
  • Komt hij nog terug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *