adidas Manchester United Uittenue Groen 2023-24

adidas manchester united uittenue groen 2023-24Je kunt in onze winkel het adidas Manchester United uittenue groen 2023-24 kopen. Het gaat hier om een senioren variant maar we hebben ze ook voor kids en als minikit. Deze heeft een standaard pasvorm en gemaakt van 100% polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Hoofdsponsor Teamviewer
  • Bedrukking in het wit

Je ziet hier het voetbaltenue in de meest unieke kleur ooit. Deze heeft zoals je kan zien een aantal unieke eigenschappen. Allereerst het adidas logo, mouwsponsor en de unieke strepen. Op het complete tenue zie je de unieke kleuren wit, rood met vooral groen terugkomen. Dat maakt het wel een bazen tenue. Je kunt ook iets kleinere maten bestellen: adidas Manchester United tenue uit kids 2023-24.

Pubquiz vraag eenvoudig; welke jaar heeft de club de laatste Europese prijs gewonnen en noem 1 doelpuntenmaker

De complete naam van deze is adidas Manchester United AEROREADY tenue uit groenwit 2023-24. Naja daar hoeven we niet veel aan toe te voegen. Verder heeft deze een gewoven club logo zoals je kunt zien. Als laatste ook nog een elastische tailleband met trekkoord. Je kunt wel zien dat ze hier over na hebben gedacht. Kies hier ook een los adidas Manchester United shirt uit groen 2023-24.

adidas Manchester United Uittenue Groen 2023-24

Dit is de nieuwe tenue / set die we vanaf nu gaan zien tijdens de uitwedstrijden. Waar doet deze jou aan denken? Hopelijk laten jullie dat onderaan weten, want wij hebben geen idee. Zelf zie ik wel geweldig kleuren en tof als 1 geheel. We zijn er aan toe dat er talloze prijzen gewonnen gaan worden. Jaren zoals Sir Alex zal niet snel meer maar Ten Hag kan er ook wat van. Nu terug naar het tenue. Deze heeft dan ook een standaard pasvorm. Niet gek dat er extra dingen zoals een kleine v-hals zijn toegevoegd. Verder is deze voorzien van extra zoals AEROREADY tech. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

  • MUFC kleding
  • Standaard pasvorm
  • Elastische tailleband met trekkoord in short
  • Geribbelde kleine V-hals en boorden
  • 100% gerecycled polyester
  • Rashford de held

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *