adidas Manchester United Shirt Uit Groen 2023-24

adidas manchester united shirt uit groen 2023-24In het groen een uniek adidas Manchester United shirt uit groen 2023-24 voor iedereen. Als jij mocht kiezen wat zou jouw ideale kleurencombinatie dan zijn? Laat het ons weten want we zijn erg benieuwd. Hier direct het nieuwste voetbalshirt in ieder geval.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Topspelers: Bruno, Casemiro & Rashford

Deze heeft een prachtige donkergroene kleur meegekregen. Een voetbalshirt zoals deze hebben we niet vaak gezien. Je ziet dan ook direct positieve maar ook zeker negatieve reacties. Wat vind jij van dit voetbalshirt voor de uitwedstrijden? Een totale verandering en in lijn met het trainingspak dus ach. Je kunt in de maten 122 tot 176 ook het adidas Manchester United shirt groen kids 2023-24 bestellen.

De club gaat zeker bij de eerste 2 eindigen in de Premier League dit seizoen – VSD

adidas heeft ook voor dit seizoen het ontwerp gemaakt. We hebben het al over de kleuren gehad maar wat valt nog meer op. De kraag is voorbeeld een kleine ronde hals in plaats van een V hals. De letters van de sponsor zijn in het wit terug te vinden. Het adidas logo is in het wit terug te vinden op de rechterborst. Verder is deze  ook slimfit en AEROREADY ontworpen. De hele collectie voetbaltenues is te verkrijgen in kids, volwassen, baby en vrouwen maten. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal.

adidas Manchester United Shirt Uit Groen 2023-24

Het uitshirt zal te zien zijn buiten Old Trafford. Een groot stadion maar daar zien we het adidas Manchester United thuisshirt 2023-2024. Je kunt dus lekker trainen in de diverse varianten die nu op de markt zijn. De successen uit het verleden maken de kleding nog steeds bijzonder populair. Bekende grote namen die het voetbaltenue hebben gedragen zoals Beckham, v Nisterooij tot Keane. Ze hebben in het verleden alles wel gewonnen onder Sir Alex Furguson. Toch gaat het nu onder Ten Hag ook helemaal prima. De eerste prijs “League Cup” is in ieder geval gewonnen. We verwachten een spannend seizoen. Bestel hierboven het uitshirt en maak je klaar.

  • Manchester United Football Club
  • Te zien buiten Old Trafford
  • adidas voetbalkleding
  • 100% polyester & standaard pasvorm
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *