Puma PSV Thuisshirt 2023-2024

puma psv thuisshirt 2023-2024Koop hier het Puma PSV thuisshirt 2023-2024 met hoofdsponsor Brainport Eindhoven. Traditiegetrouw in het wit met rood maar nu over het algemeen veel rood. We hebben voor de jonkies ook het thuisshirt voor kinderen in de fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: kids vanaf 122 tot xxxl
  • Puma Dry-Cell technology

Inmiddels zijn we wel gewend aan Puma op het shirt. Daarvoor hebben een tal van andere kledingmerken de kleding ontworpen. Uiteraard is deze ontworpen van 100% polyester met normale pasvorm. In het verleden hebben Nike gezien maar nu toch al even Puma. Qua kleuren valt deze dit seizoen erg op. We zien vaak de rode en witte verticale strepen. Nu is dat dus even anders met veel wit.

PSV Eindhoven gaat kampioen worden van de Eredivisie dit seizoen – VSD

Ga je een bezoek brengen aan het Philips stadion? Je kunt dan kiezen voor het shirt thuis om mee te gaan met de supporters. Deze kennen we van de mesh-panelen om een lekker gevoel in te hebben. We hebben deze dan voor senioren maar we hebben ook kleinere maten. Ga dan bijvoorbeeld voor het Puma PSV shirt thuis kids 2023-2024. We hebben dan ook bij Voetbalshirtsdirect diverse varianten van dames tot een minikit.

Puma PSV Thuisshirt 2023-2024

Als we inzoomen zien we de accenten zoals we kennen. We hebben nu de eerste oefenwedstrijden gezien en de nieuwelingen aan het werk gezien. Noa Lang en Pepi zijn nieuw overgekomen. Hopelijk blijven Sangare en Veerman bij de selectie. We hopen vooral op een topseizoen met mooie Europese wedstrijden. Binnenkort begint het al met de wedstrijden in de Champions League.  Wat valt je nog meer op aan het shirt? De kleur maar het heeft ook een soort van patroon. Ga je op vakantie of draag jij dagelijks voetbalshirts? Je kunt bij ons de nieuwste shirts en voetbalkleding kopen.

Ga naar Unisportstore.nl en kies de nieuwste voetbalkleding, trainingskleding met veel rood bij Voetbalshirtsdirect.nl.

De sponsor geschiedenis van PSV in een notendop

Sinds een paar seizoenen hebben ze een nieuwe kledingsponsor voor de komende jaren. In Nederland krijgen we daar veel minder voor dan in Engeland. Metropoolregio Brainport Eindhoven als hoofdsponsor met prima bedragen. Ook al is het niet met andere landen te vergelijken. Verder hebben we dan nog Philips als sponsor. Hier voor de kleinste fans ook het Puma PSV tenue thuis minikit baby 2023-24 om de geschiedenis voor de geven.

Waar zien we PSV Eindhoven allemaal

Het Puma PSV thuisshirt 2023-2024 zal worden gedragen in het Philips stadion. Het voetbalshirt zal in ieder geval te zien zijn in de Eredivisie, KNVB beker en voorronde van de Champions League. Ze zijn 2de geworden en sinds dit jaar is dat de voorronde. Je kunt ook het voetbalshirt bedrukken! Kies voor een Sangaré, Lang, Pepi of Luuk de Jong voetbalshirt. Het is ook mogelijk om een eigen naam en nummer te laten bedrukken. De kosten voor een officiële bedrukking is €20,00. Je leeftijd maakt niet uit want het shirt zal te verkrijgen zijn in kids, dames, junior en senior.

  • Club: PSV Eindhoven
  • Stadion: Philips stadion
  • Competities: Eredivisie, KNVB beker en CL
  • Sterren: Sangaré en Luuk de Jong
  • Kledingsponsor: Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *