adidas Manchester United Tenue Uit Kids 2023-24

adidas manchester united tenue uit kids 2023-24Bestel hier het adidas Manchester United tenue uit kids 2023-24 voor de fan! Je kunt ook kiezen voor het trainingspak of nieuwe thuisshirt. De kleuren zijn in ieder geval wel uniek. We zien bij de fans uit Manchester ook steeds meer met uitkleding voorbij komen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: senioren, junioren en kids

Je kunt nu bij ons het nieuwe Manchester United tenue groenwit 2023/24 bestellen. We gaan dit tenue zien buiten Old Trafford. Het zal ons benieuwen hoe het gaat tijdens de grote toernooien. Het wordt dan ook het meest unieke tenue ooit genoemd. Bestel je deze vandaag dan kan je deze morgen al dragen :). Ga hier ook eens langs een adidas Manchester United shirt thuis kids 2023-24.

Ik train niet om de beste te wereld te worden – Cantona

De afgelopen seizoen hebben we groen en zwarte kleuren gezien. Ben je dus een Manchester United FC fan en ga je geregeld kijken op Old Trafford? Je kunt deze in huis halen of andere kleding van de topclub. De volgende dag heb je het tenue dan al in huis. Je kunt hier ook direct een adidas Manchester United trainingsshirt zwart 2023-24 bestellen.

adidas Manchester United Tenue Uit Kids 2023-24

Het tenue maar ook de kleur sluiten aan bij het thuisshirt en trainingsshirts. We zien ook op het tenue hoofdsponsor Teamviewer in het midden. adidas heeft de kleding ontworpen en dus ook dit tenue. Je ziet dan ook het United logo en het adidas logo in een soort witte kleur. Een groot voordeel van het tenue is dat je direct klaar bent. Kom morgen op de training in het tenue of ga naar de pleintjes :).

  • Man U fanstore
  • Stad: Manchester
  • adidas AEROREADY
  • Buiten Old Trafford
  • Bedrukking in het wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *