adidas Manchester United Trainingsshirt Zwart 2023-24

adidas manchester united trainingsshirt zwart 2023-24Je kunt hier een adidas Manchester United trainingsshirt zwart 2023-24 kopen. De MUFA trainingscollectie is te verkrijgen in de kleuren rood en zwart. Volg de United shop of ons Facebook kanaal voor de nieuwste kleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €14,95
  • In: kids, junior, senior en dames
  • Man U trainingsartikelen

Deze trainingsshirts, pre match shirt en polo zijn er in diverse kleuren. Je kunt deze verkrijgen voor kinderen, junioren, dames en heren. Wanneer kan ik het trainingsshirt bijvoorbeeld dragen? Een goedkoop alternatief op de training of sportschool in plaats van de nieuwste voetbalshirts. De trainingscollectie van adidas te verkrijgen in verschillende varianten. Ga snel naar Unisportstore voor het complete overzich of kies hier de trainingspakken voetbal.

The Red Devils met een trainingsshirts zwart en rood kopen? adidas ontwerpt heel veel verschillende trainingskleding en trainingspakken Man Utd. Een klassieke ronde kraag met op de borst de sponsor en adidas logo. Een geweldig polo met donkerblauwe accenten om te verschijnen op de training. De polo voorzien van Climalite technologie. Wat is Climalite technologie? Het zorgt dat het vocht naar de buitenste lagen worden gedreven. Shop snel de nieuwste trainingskleding zoals het adidas Manchester United trainingspak 2023-2024 in onze voetbalshop.

adidas Manchester United Trainingsshirt Zwart 2023-24

Een Manchester United pre match shirt wordt gedragen door de sterren vooraf bij een wedstrijd. Vergeleken met het Manchester United shirt zie je hoofdsponsor Tezos. Daarnaast zijn de witte adidas strepen een geweldige toevoeging. Wens jij dus naast een trainingspak of een Manchester United uitshirt 2019-2020 iets bijpassend? Shop dan de nieuwe trainingslijn en pre-match kleding. We zijn benieuwd hoe dit seizoen gaat aflopen in ieder geval.

  • Sponsor: Chevrolet en AON
  • adidas pre match en trainingskleding
  • Sterren: Bruno Fernandes, Antony, Casimiro en Marcus Rashford
  • Kleuren: rood en zwart
  • Voor kinderen en senioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *