Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Pro FG Blast

nike air zoom mercurial superfly 9 pro fg blastJe kunt bij ons de Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Pro FG Blast bestellen. Deze nieuwe voetbalschoenen zijn ontworpen voor superster Kylian Mbappé maar ook nog CR7. Je kunt ze hieronder direct bestellen in kunstgras, indoor of natuurgras varianten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • (FG) met wit, felblauw & felroze
  • NikeSkin materiaal

Het zijn lichtgewicht voetbalschoenen met een hoge zitcomfort. De Nike hoge schoenen kennen we allemaal sinds de intrede van de Mercurial Superfly. Deze werden in eerste instantie ontworpen voor CR7 maar nu is Mbappe echt het gezicht geworden. Je kunt deze natuurgras variant direct bestellen bij de goedkoopste aanbieder Voetbalshop.nl. Vergelijkbare pattas zijn de Nike Mercurial Superfly 8 Elite FG The Progress.

FG-noppen geschikt voor spelen op stevig en droog natuurgras. Bij kunstgras slijten ze snel en niet goed voor je voeten.

Je kent inmiddels de technologieën als Flyknit 360 en ACC = All Conditions Control wel. Flyknit is het bovendeel wat zorgt voor een perfect gevoel wanneer je de bal raakt. Of je nu schiet met je wreef of een bal geeft met je binnenkant. ACC gaat over het weer. Je kunt lekker voetballen wanneer de zon schijnt maar ook als het regent. Hier ook de nieuwste Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 oranje voetbalschoenen.

Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Pro FG Blast

De Nike Mercurials zijn te verkrijgen in allerlei varianten. Zo heb je de academy variant maar ook een pro. Wij hebben als voorbeeld de pro varianten omdat deze het beste worden verkocht. Je hebt de aerodynamische Zoom Mercurial Superfly voor verdedigers maar ook voor aanvallers. Eigenlijk maakt het niet uit waar je staat in het veld. Een soort kooi constructie zorgt dat je voet op zijn plek blijft.

Een strakkere Dynamic Fit Collar voor een comfortabel gevoel. De Nike swoosh vind je aan de voorkant en zijkant staat AIR. Asensio is bijvoorbeeld een speler die we altijd in deze schoenen zien. Wat kunnen we nog meer verwachten? Het noppensysteem is vernieuwd en ruimer geplaatst. We hebben het net al gehad over de Nikeskin en Nikegrip. Je kunt dus helemaal los op de natuurlijke ondergronden en je hebt extra veel grip. In dezelfde kleur de Nike Phantom GX Elite Hoog Blast.

  • Blast Pack
  • Beschikbaar in de maten 28 tot 49
  • Zoom Air technologie | verend gevoel
  • Kooiconstructie vorm naar de voeten
  • NikeSkin materiaal voor extra gevoel
  • Geschikt voor harde natuurgrasvelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *