Nike Phantom GX Elite Hoog Blast

nike phantom gx elite hoog blastJe kunt hier de Nike Phantom GX Elite hoog Blast kopen. Als je gaat trainen ben je extra wendbaar voor acties en schoten. Je kunt explosief van richting veranderen. De Nike Phantom GX Club DF MG voor kinderen al beschikbaar voor €54,95.

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: 28 tot 49
  • Kleuren: blauw, roze en wit
  • Kinderen variant extra goedkoop

We noemde het al even maar je knalt over het veld heen. Dit heeft te maken met de nieuwste technologieën speciaal voor de creatieve speler die jij bent. Je hebt in alle situaties controle over het spel en de bal. Het is dan ook niet voor niets dat KdB en Grealish deze pattas dragen. Zij moeten knallen op het doel en in het veld. Bestel ze snel hierboven en draag over 2 dagen deze nieuwe voetbalschoenen al.

Welke voetballers dragen de Nike Phantom GX voetbalschoenen? We weten het van Kevin de Bruyne, Jack Grealish en Phil Foden.

Deze Phantom GX voetbalschoen zijn weer goedkoop en iets duurder ontworpen. Je kunt ze al vanaf €44,95 bestellen voor kinderen. Daarnaast zijn alle indoor varianten ook weer beschikbaar. Altijd al Nike hoge voetbalschoenen willen hebben? Dit is je kans en je bent er als de cruciale acties het eindresultaat moeten gaan bepalen. Je kunt nu de fijne steekpasses afleveren en mooie dribbels ingaan met deze boots. Ga hier ook voor de lagere Nike Phantom GX Elite FG Blast.

Nike Phantom GX Elite Hoog Blast

We gaan hier verder over de kenmerken. Je kunt denken aan de Anti-Clog Traction. Daarnaast Gripknit en andere nieuwe technologieën. We kennen inmiddels de Dynamic Fit collar technologie. Dit zorgt voor een betere vormgeving als ik het goed zeg. Hieronder een omschrijving van de overige technologieën. Je kunt hier ook langs de Nike Mercurial Voetbalschoenen geel Fast is in the Air.

  • Anti-Colg Traction wat is dat precies? Simpel gezegd valt modder en aarde direct van de zool en blijft dus niet plakken. Je zal dan ook minder snel uitglijden tijdens acties, schoten of wanneer je een penalty gaat nemen.
  • Wat is Gripknit? De bovenkant is bedekt met materiaal waardoor de bal blijft kleven. Je zal dus de bal kunnen meenemen alsof deze aan een touw zit. Het grotere oppervlak is ideaal voor een nog betere controle. Daarnaast kan dit in alle weersomstandigheden of het nu droog of regent.
  • De Tri-star noppen, wat wil dit zeggen? De noppen zijn perfect geplaatst en zorgen voor een stabiele veldligging. Daarnaast zijn er extra lijnen toegevoegd voor een stabiliteit waar je u tegen zegt.
  • Wat zijn flex-groeven? Deze zijn geplaatst op de voorkant. Wederom handig als je moet verdedigen om de bal beter te raken. Je kan dan ook wendbaarder in actie komen. Als aanvaller is het beter om tot een schot te komen en iedereen in het veld helemaal gek te draaien.

Kortom de schoenen gaan zich al snel vormen op de voeten. Ideaal dat je dus geen veters nodig hebt. Dus nooit meer de tijd van vroeger om de veters onder je schoenen door te halen. We zijn benieuwd naar jouw bewegingen met deze nieuwe boots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *