Nike Mercurial Voetbalschoenen Geel Fast is in the Air

nike mercurial voetbalschoenen geel fast is in the air

Hier de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen geel Fast is in the Air kopen. Bestel hieronder deze schoenen in 3 varianten van amateur tot pro. Je kunt de nieuwe voetbalschoenen krijgen bij Voetbalshirtsdirect. Wat vind je van de kleur?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Mercurial voetbalschoenen
  • In: kids, junior, dames en heren
  • Maten: 35,5 tot 48,5

Daarnaast ook de Nike Hypervenom, Magista, Tiempo en goedkope online zaalvoetbalschoenen. Deze worden ook wel CR7 voetbalschoenen 2023 genoemd in onze voetbalshop. Je kunt deze Superfly 9 en Nike Mercurial Vapor FG Dream Speed direct bestellen.

Nike Mercurial Superfly VIII FG voor de tweede seizoenshelft onder de voetbaltenues, trainingskleding en voetbalshirts. Ze hebben nieuwe technologieën zoals de Flyknit 360 en vernieuwde noppensysteem. Ook het Dynamic Fit Collar is aangepast wat de voetbalschoen steviger maakt. Het zorgt dat de enkel, kuit en sok één maakt. Nike hoge voetbalschoenen compleet vernieuwd en nog lichter dan zijn voorgangers. In onze online voetbalshop ook dezelfde voor kids met de naam Nike Superfly in kindermaat.

Nike Mercurial Voetbalschoenen Geel Fast is in the Air

Deze worden ook wel Nike Air Zoom Mercurial Superfly Elite 9 AG-PRO Lucent - Geel/Roze voor de bewegende voetballer. Naast de Superfly kamen ook tegelijk de Mercurial Vapor 12 op de markt. Beide voetbalschoenen ontworpen met de  nieuwste technologieën. ACC Silicone is aangepast om nog beter te voetballen tijdens alle weersomstandigheden. ACC = All Conditions Control voor ondergronden met sneeuw, regen, drassig of harde ondergronden. 3D structuur met de prachtige Nike Swoosh aan de zijkant en voorkant. Je passing, schotkracht, pressie en balgevoel nog meer onder controle met de Goedkope Mercurial Superfly 9. Lichtgewicht voetbalschoenen van 191 gram door de Flyknit 360.

Fast by Nature Nike Schoenen Zwart Oranje

Om even terug te komen op de naam kennen we ze ook al Fast by Nature Nike schoenen zwart oranje. Een vernieuwde hoge bovenkant ook wel Sokachtige fit. Hazard, Neymar Jr, Mbappe, C. Ronaldo en Dybala hebben ze getest en uitvoerig aan het woord in een interview. Stevigheid en flexibiliteit vernieuwd door de lagen carbonfiber. Deze zelf ontwerpen? Personaliseren van de voetbalschoenen met een vlag en initialen. FG in de naam voor natuurlijke ondergronden zoals gras maar ook kunstgras is geen probleem. Shop de Fast by Nature Nike schoenen zwart oranje voor kinderen, junioren, heren, mannen en vrouwen. Zie hier ook de roze voetbalschoenen Luminous Mercurial Superfly.

  • 3D structuur
  • C. Ronaldo, Aubameyang en Robert Lewandowski
  • Carbonfiber
  • Gratis ontwerpen
  • Fly-knit systeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *