Nike Kroatie Thuisshirt World Cup 2022-2023

nike kroatie thuisshirt world cup 2022-2023Hier kan je het Nike Kroatie thuisshirt World Cup 2022-2023 kopen. Het prachtige Kroatie thuisshirt 2022/23 met bijzondere blokken. Wat vind je van het shirt voor de aankomende toernooien?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Seizoen: WK voetbal 2022 – EK 2024
  • Sterspelers: Modric en Mandzukic

Deze is te verkrijgen in seniorenmaten van S tot XL. Als je kijkt naar het Nike Kroatie shirts kids is deze te verkrijgen in 122 tot 170 cm. Je kunt bij ons ook het Nike Kroatie shirt uit 2022-2023 bestellen. Hoe denk jij dat het nationale team het gaat doen op de world cup.

Het nationale team met spelers als Modric maar ook Perisic, Kovacic & Rakitic.

Deze is natuurlijk populair door een aantal sterspelers van het Kroatisch voetbalelftal. Een bijzonder voetbalshirt geblokt in rood / wit. Het tenue of shirt is te bedrukken met naam en nummer. Een nummer zal tevens aan de voorkant te zien zijn van het voetbalshirt. Wens je dus een Mandzukic shirt 2022/23, Modric shirt Kroatie, Perisic shirt, Brozovic shirt, Rakitic voetbalshirt of Mateo Kovacic shirt? Het is allemaal mogelijk met bijbehorend nummer. De andere thuisshirts in onze voetbalshop zijn bijvoorbeeld het Nike Noorwegen shirt 2018-2019.

Nike Kroatie Thuisshirt World Cup 2022-2023

Het Kroatie shirt thuis geblokt 2022/23 is ontworpen door Nike met Dri-Fit technologie. De technologie zorgt voor een fris gevoel tijdens de warme toernooien in de zomervakantie. Kroatië zal te zien zijn tijdens het WK voetbal 2022 en kwalificatie Europees Kampioenschap voetbal 2024 waar het goed warm kan worden. Het Nike logo en logo van het Kroatisch voetbalelftal vallen goed op maar toch netjes weggewerkt. De blauw Nike strepen aan de zijkant zorgen voor een gestroomlijnd voetbalshirt. We wensen je veel plezier met een Slim-fit voetbalshirt zoals deze. Het wil zeggen voor een leeftijd van 6 tot 16 jaar. Het Kroatisch voetbalelftal doet het regelmatig verrassend en hebben al 2x de kwartfinale bereikt. Wens je de nieuwste voetbalshirts? Volg ons op Facebook en je blijft op de hoogte.

  • Kroatisch voetbalelftal
  • Landkleuren: rood, wit en blauw
  • Kledingmerk: Nike
  • Rode en witte vierkanten
  • Bedrukking mogelijk

2 Reacties

  1. Hoi, wat is de meer prijs met spelers naam plus dito rug nummer? Mvg stijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *