Nike Kroatie Shirt Uit 2022-2023

nike kroatie shirt uit 2022-2023Een shirt met ruiten kennen we natuurlijk beter als het Nike Kroatie shirt uit 2022-2023. De blauwe voetbalshirts landen met blauwe vierkanten. Wat vind je van het voetbalshirt van Kroatië voor de uitwedstrijden?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Sterspelers: Modric en Kovacic
  • Nike voetbalkleding
  • Ruitjes, blokken

Deze ook wel voluit Nike Kroatie uitshirt 2022/23 omdat het blauwe voetbalshirt tot het EK voetbal 2024 zal worden gedragen. Het geblokte voetbalshirt is niet nieuw voor het land maar ziet er fantastisch uit. Een ander shirt met vlakken zoals het Chelsea trainingsshirt blok 2018-2019.

Dit is een creatie van Nike. Het Nike logo is dan ook te zien in het rood op de linkerborst. De blokken gaan van blauw naar donkerblauw en wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden. Het Europees Kampioenschap voetbal 2024 maar vooral het WK voetbal 2022 gaat een uitdaging worden. Het land is nooit echt favoriet. Het Dri-Fit voetbalshirt zorgt voor een lekkere temperatuur en het vocht wordt afgedreven. De Mesh-panelen zorgen voor verkoeling tijdens de warme dagen. We wensen je veel plezier met het voetbalshirt met normale pasvorm.

Nike Kroatie Shirt Uit 2022-2023

Deze is te verkrijgen voor jong en oud. De grote vraag kan het blauwe Kroatie voetbalshirt worden bedrukt met je favoriete voetballer? Een bedrukking is absoluut mogelijk voor een bedrag rond de €14,95. Het betreft een nummer aan voor en achterkant en naam. Populaire bedrukte voetbalshirts zijn bijvoorbeeld: Rakitic shirt Croatia, Ivan Perisic shirt Kroatië om de populairste aanvallers te noemen van Croatia. Het middenveld bestaat uit populaire voetballers van Real Madrid en voetbalshirts zoals Kovacic shirt en Modric shirt Kroatie. We wensen Kroatië heel veel succes op de World Cup 2022. Volg Voetbalshirtsdirect via de sociale kanalen voor de nieuwste voetbalshirts en het Kroatie trainingspak 2018-2019.

  • Croatia voetbalelftal
  • Toernooi: WK voetbal 2022
  • Uitkleuren: blauw en rood
  • Sterren: Rakitic, Modric en Perisic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *