adidas Italie Thuisshirt Kids 2023-2024

adidas italie thuisshirt kids 2023-2024Je kunt hier je adidas Italie thuisshirt kids 2023-2024 kopen. Opvallend is adidas op de linkerborst in plaats van Puma. Daarnaast is het een mooi voetbalshirt geworden met een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: junior, kinderen en senioren maten
  • Bijnaam: Azzurri
  • Kledingsponsor: adidas

Italië voetbalshirts 2023/24 in het blauw van La Squadra Azzurra. Na het WK 2022 gaan we deze zien tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden. De online fanshop staat ook vol met ook broekjes, tenues en kousen. Je kunt dus alle kanten op als je kijkt naar de kleding voor de UEFA EURO 2024. Klik op de button hierboven en ga direct naar onze aanbieder. Zie ook een Puma Italie thuisshirt World Cup dames 2022-23 en een Puma Italie trainingspak iconic.

De Italiaanse voetbalbond / http://www.figc.it heeft al uitgeroepen dat ze voor de halve finales van het Wereldkampioenschap voetbal 2022 gaan.

In de zomer gaan we deze veelvuldig voorbij zien komen. Een geweldig design welke nog meer blauw is geworden. De witte accenten maken het tot 1 geheel. De stripes onder de oksels en donkere gedeelte onderaan het voetbalshirt. Op de linkerborst uiteraard ook de Italiaanse vlag. Puma details bij de mouwen en natuurlijk al logo. Het nieuwe land logo maakt het voetbalshirt tot een hebbeding. Kledingsponsor Puma was sinds 2003 aanwezig nu is het adidas op het voetbalshirt. Waar staan de sterren voor? 4x een gewonnen wereldtitel. Shop snel de voetbalshirts voor kinderen, junioren en senioren. We hebben ook het adidas Italie tenue minikit baby 2023-2024.

adidas Italie Thuisshirt Kids 2023-2024

Deze is er voor de jongste fans en jeugdteams in Europa. Thuisshirts kunnen worden bedrukt met eigen naam en nummer! Je kunt ook kiezen voor de helden zoals Pirlo, Bonucci, Chiellini, Belotti, Verratti of Buffon. Je denkt misschien Pirlo? Ja tuurlijk kunnen de ouwe bazen er nog op. Kies een ster uit La Squadra Azzurra en ga een geweldig EK tegemoet. Officiële bedrukking bestaande uit een witte kleur met Italia logo in de nummers. Een favoriete sterspeler welke niet meer speelt? Deze kan natuurlijk ook worden bedrukt. Een borstnummer en rugnummer is de eerste bedrukking vervolgens de naam aan de achterkant. Hoe ver denk jij dat het Italiaanse team gaat komen tijdens het EK voetbal 2024?

  •  La Squadra Azzurra
  • Italiaans voetbalelftal
  • Italie voetbalshirts
  • Europees kampioenschap voetbal
  • adidas voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *