adidas Italie Uitshirt Wit 2023-2024

adidas italie uitshirt wit 2023-2024Koop bij ons het adidas Italie uitshirt wit 2023-2024 met blauwe accenten. Helden zoals Pirlo, Totti en Buffon waren vroeger de helden in het voetbalshirt. Nu zijn het Federico Chiesa, Verratti of Belotti. De Azzurri heeft een fantastische historie als het gaat om EK’s maar vooral WK’s.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: UEFA EURO 2024

Je vindt voor de uitwedstrijden het uitshirt in een witte kleur. De laatste keer dat het WK werd gewonnen was in 2006. De finale werd gespeeld tegen Frankrijk. Na een 1-1 in de reguliere speeltijd trok Italië met penalty’s aan het langste eind. Nu gaan we ons opmaken voor het EK voetbal van 2024. Je kunt het voetbalshirt hierboven bestellen en je hebt deze morgen dan al in huis.

Als we kijken naar volksliederen dan is die van Azzurri toch wel de mooiste ter wereld.

adidas heeft ook deze Clima-cool ontworpen. Tijdens warm weer of na een sportsessie voelt het shirt droog aan door de ademende panelen. Je kunt ook kiezen om een naam achterop te laten bedrukken. De prijzen hebben wij vergeleken dus je hoeft alleen nog maar te klikken. Je kunt ook nog kijken bij alle Serie A kleding. Het land is altijd een lastige tegenstander voor het Nederlands Elftal om zo maar is wat te noemen. Ga hier ook nog naar het adidas Italie shirt uit kids 2023-2024.

adidas Italie Uitshirt Wit 2023-2024

Het shirt is zoals gezegd in het wit te vinden. adidas is al een aantal jaren de ontwikkelaar van de voetbalshirts van Italië. De grootste verandering ten opzichte van het vorige shirt zijn de blauwe accenten. Je kunt het shirt dragen om te chillen of om in te trainen. Een logo van Italië pronkt weer op de linkerborst. Het adidas logo vinden we aan de andere kant. We gaan deze zien tot de kwalificatie van het WK voetbal 2026.

In de geschiedenis is Italië vier keer wereldkampioen geworden. Italië is bijna altijd wel vertegenwoordig bij een hoofdtoernooi.

In het logo van Italië zijn dus ook vier sterren te zien die verwijzen naar de vier WK overwinningen. De laatste jaren gaat het iets minder met de Italiaanse nationale ploeg. Voor het eerst zijn ze uit de FIFA Ranglijst top 10. Tijdens het WK voetbal 2014 in Brazilië, werd Italië al in de eerste ronde uitgeschakeld. Alleen tegen Engeland wist Italië te winnen. De laatste world cup waren ze er niet bij. Buffon is de recordhouder interlands. De doelman van vroeger Juventus heeft 142 wedstrijden voor de Azzuri gekeept. In Italië is het de regel dat degene met de meeste interlands standaard de aanvoerder is. De topscoorder is Luigi Riva met een opmerkelijk aantal van 35. Geen speler komt bij zijn doelpunten in de buurt vooralsnog.

  • Italiaans voetbalelftal
  • Record interlands: Buffon
  • Held van vroeger: Pirlo
  • Topscoorder aller tijden: Luigi Riva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *