adidas Italie Shirt Uit Kids 2023-2024

adidas italie shirt uit kids 2023-2024Koop hier het adidas Italie shirt uit kids 2023-2024 welke ieder seizoen in de top 5 populairste voetbalshirts staat. Zoek je iets heel anders? We hebben in onze shop meer kleding van het land.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, junior en senior
  • Bijnaam: Azzurri
  • Italië voetbalkleding

Je kunt hier het witte Italie uitshirt voor kinderen bestellen. Je kunt nog altijd Pirlo en Balotelli achterop bedrukken. Dat zijn wat oudere je kunt ook zeggen Chiesa of Verratti of 1 van de andere nieuwe helden. We gaan het shirt zien tijdens UEFA EURO 2024 maar ook daarna nog tijdens de kwalificatie van het WK 2026. Ben jij een groot fan van het land? Ga ook eens langs bij het Puma Italie trainingspak groen 2020-2021 in onze Azzurri fanshop.

Azzurri gaat sowieso meedoen met EURO 2024. Denk jij dat ze de finale halen of het EK winnen? v

Het voetbalshirt is pas sinds kort geïntroduceerd. Je gaat deze tenues zien tijdens de aankomende oefenwedstrijden maar vooral aankomende zomer. Ook zijn de bekende logo’s weer aanwezig. Je kunt ook een voetbalshort en voetbalkousen bij bestellen. Je selecteert als het ware je complete tenue. We gaan een mooie zomer tegemoet en dat allemaal direct naar de finale van de CL. Uiteraard kun je kiezen om een naam achterop het voetbalshirt te laten bedrukken. Je kunt dus helemaal compleet kijken naar het EK voetbal 2024.

adidas Italie Shirt Uit Kids 2023-2024

Het Italië voetbalshirt voor kinderen is al beschikbaar vanaf maat 122cm. De normale pasvorm samen met de Clima-cool technologie zorgt voor een comfortabel gevoel. Een prachtig voetbalshirt om te dragen tijdens de voetbaltraining maar ook om gewoon in het dagelijks leven te dragen. Je kunt dus lekker gaan chillen op de bank met dit shirt. Op de hoogte blijven van de nieuwste voetbalshirts? Je kunt dan langs ons sociale kanalen. Ga hier ook langs bij een Puma Italie 3de shirt groen 2019-2020.

  • Azzurri voetbal
  • Kleding van adidas
  • Speciaal voor EURO 2024 & Nations League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *