Puma Italie 3de Shirt Groen 2019-2020

puma italie 3de shirt groen 2019-2020Koop hier het Puma Italie 3de shirt groen 2019-2020. Bekijk in onze Italië fanshop ook eens het Puma Italie trainingspak iconic voor de afwisseling. Laat ons weten wat jij van het shirt vindt en wie weet win je deze.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleuren: groen met goud
  • Italie voetbalkleding nieuw

Als we kijken naar het Italië shirt valt natuurlijk de kleur op. Wij houden er wel van maar te Italianen vinden het helemaal niks. Wel is het voetbalshirt weer geweldig afgewerkt en voorzien van het Puma design. Je kunt deze vandaag bestellen en je ontvangt het shirt morgen al in huis. In het midden de opvallende kleuren en een soort ruiten. Een geweldig shirt in aanloop naar het Europees Kampioenschap voetbal 2020.

Nog nooit heeft Italië in het groen gespeeld. Wat vind jij van de kleding in het groen?

Het Italie shirt is dus zoals gezegd een voetbalshirt dat gebruikt gaat worden in aanloop naar het EK voetbal 2020. We zijn natuurlijk ook weer benieuwd welke grote spelers het voetbalshirt gaan dragen. Een voetbalshirt bedrukken behoort dus uiteraard tot de mogelijkheden. We zijn benieuwd naar de wedstrijden op EURO 2020 in verschillende landen.

Puma Italie 3de Shirt Groen 2019-2020

Ee uniek voetbalshirt die we hopelijk nog wel even gaan zien. Bekijk bijvoorbeeld de schouders en de kraag met de fantastische kleur. Verder in het Puma logo in het goud. Puma ontwerpt de voetbalshirts altijd Dry-cell zodat het Italiaanse nationale team deze EK kwalificatie gemakkelijk zullen doorkomen. Het Italiaans voetbalelftal heeft zich eenvoudig geplaatst voor EURO 2020. Ga los en kies deze nieuwste kleding in aanloop naar EURO 2020.

  • Voetballand: Italia
  • Jongelingen: Chiesa en Zaniolo
  • Kijk hieronder naar het volkslied

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *