Nike Mercurial Superfly 8 Elite FG The Progress

nike mercurial superfly 8 elite fg the progressWil jij ook de nieuwste Nike Mercurial Superfly 8 Elite FG The Progress voetbalschoenen kopen? Deze zijn speciaal voor Mbappe op de markt gekomen. Je kunt bij ons diverse packs van Nike krijgen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Flyknit 360 boots
  • Nike lijn: Born
  • Kleuren: grijs met blauw en neon

Deze zijn ontwikkeld met een nieuwe Flyknit 360 bovendeel. Je vindt ze in de voetbalschoenenshop in de maten 36,5 tot 48 2/3! De Nike Mercurials zijn ontworpen voor de verdedigende maar ook aanvallende speler. Door de lichtgewicht voetbalschoenen ben je wendbaar. De Nike Flyknit is laag voor laag opgebouwd en uiteindelijk blijft een gewicht over van 210 gram. Explosieve voetbalschoenen met een schoon bovendeel voor een perfect schot en passing. De kleuren komen prachtig uit de verf. Nike geeft wel aan dat de neon na verloop kan vervagen. Shop ze hier in kinder, junior, dames, vrouwen, mannen en heren maten.

Nike Mercurial voetbalschoenen gedragen door de absolute supersterren zoals Mbappe, Cristiano Ronaldo en Asensio.

Deze nieuwe voetbalschoenen met een uitstraling waar je u tegen zegt. De nieuwste Nike technologieën zoals eerder genoemd Flyknit 360 en ACC = All Conditions Control. Nike Mercurial Superfly uit de lijn Nike Born Vapor 12 en Superfly 6 oranje voor jong en oud in de voetbalschoenenshop. Een sluitende pasvorm en versteviging in het midden en hiel voor extra controle. Nike voetbalschoenen zijn uitvoerig getest ook door de sterren die ze gaan dragen. Dynamic Fit Collar ook wel voetbalschoenen met sok voor extra versteviging. Geschikt voor natuurlijke ondergronden zoals gras en zelfs kunstgras.

Nike Mercurial Superfly 8 Elite FG The Progress

De voetbalschoenen werden tentoongesteld door Cristiano Ronaldo, Assensio en Mbappe. Je bewegingsvrijheid is optimaal zelfs met een strakkere Dynamic Fit Collar. De Nike swoosh vind je aan de voorkant en zijkant net als de Mercurial Vapor. Wat kunnen we nog meer verwachten van deze boots? Het noppensysteem is vernieuwd en ruimer geplaatst. Kracht en grip tijdens acties en schieten is sterker geworden. De nieuwste technologieën met Nikeskin en Nikegrip om de wedstrijd naar jouw hand te zetten. Een groot voordeel dat de Nike Superfly 360 voetbalschoenen zich vormen om je voeten en niet andersom. Kwaliteit voetbalschoenen voor een bedrag waar we niet meer van schrikken.

  • Nike voetbalschoenen Mercurial
  • Nikeskin en Nikegrip
  • De Vapor variant met de Nike Mercurial Vapor XII
  • Vernieuwd noppensysteem
  • Gedragen door: Cristiano Ronaldo, Assensio en Mbappe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *